Elektronik Ryzen 5 7500F & RTX 5070 sistem 57.282 TL!

1 tane elde tutulabilir parçası yok. Tek olayı RTX 5070 olması o da Windforce.
Bunun parça kalitesi kötüyse diğerleri ne oluyor acaba? Anakarta sorunlu falan diyeceğini biliyorum ama RAM, SSD ve kasaya nasıl bir lafın var?

Bağlantıyı düzelttim bu arada, kasa özelleştirmesi eksikti.

BitFenix BPab Bronze D+ seviyesi PSU.

Meh.

Bu mu? Kalite karşılaştırıyoruz, OC vb. yapılamaması değil. Micron çipli değil, bu yeter.

Evet, bu. Samsung B-die haricine iyi demek "?".

Windforce modelinde kötü olacağını sanmıyorum çünkü RTX 5000 serisinde kötü soğutmalı model yok. INNO3D vb. ile benzerdir yüksek ihtimal.

Eski dağıtım paketi çöp, yeni dağıtım paketlerinin de fiyatı uygun olmadıktan sonra alınması için bir sebep yine yok.

Anakartı değiştirip SSD'yi değiştirip bir de RAM'leri 32 yapsak nasıl olur?

Evet, bu. Samsung B-die haricine iyi demek "?".
Bu kadarı abartı oluyor. Bu fiyata Samsung B- Die veya Hynix-A çipli RAM'e sahip ve B seviyesi PSU'lu RTX 5070 sistem toplayabilir misiniz? 60 bin TL'de olur sıkıntı yok.

Bu kadarı abartı oluyor. Bu fiyata Samsung B- Die veya Hynix-A çipli RAM'e sahip ve B seviyesi PSU'lu RTX 5070 sistem toplayabilir misiniz? 60 bin TL'de olur sıkıntı yok.

2-3 parça 2. el olduktan sonra niye toplanmasın?

Sufır olarak da sanırım aşağı yukarı 65.000 TL gibi bir rakam çıkıyor, kasa eklemedim.
Zaten RAM, kasa (PSU) ve GPU daha ucuz/alt tier olduğu için sistemin fiyatı da o.

Biraz bilgiliyseniz veya yeni bile girmiş olsanız az biraz araştırmayla sistem toplamanın zor bir yanı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…