Bütçe
5000

scevola

Çalışkan
Arkadaşlar PowerColor 9070 XT Reaper ekran kartı ve 7500F işlemci için kasa ve PSU bakıyorum. Ekran kartı 2x8 pinli. Bütçe maksimum 5K. Ben 3 kasa arasında kaldım. Hangisini almalıyım yardımcı olabilir mi bilgili olanlar. Teşekkürler.

1. kasa:

2. kasa:

3. kasa:

1. ve 2. kasa arasında ne fark var anlamadım, sanırım PSU'ları ayni ama kasalar arasindaki farkı anlayamadım.

fikrinize saygi duyoyorum pek de bilgili degilim fakat sizin attiginizla benim attiklarim arasindaki fark nedir neden bunu tavsiye ettiniz ? estetik disindaki farklari soruyorum

sizin attığınız versiyon mu yoksa xpg kasayi mi tercih etmeliyim peki? butce hemen hemen ayni 850w sizinkini de tercih edebilirim

Fikrinize saygi duyoyorum pek de bilgili degilim fakat sizin attiginizla benim attiklarim arasindaki fark nedir neden bunu tavsiye ettiniz? Estetik disindaki farklari soruyorum

Sizin attığınız versiyon mu yoksa XPG kasayi mi tercih etmeliyim peki? Bütçe hemen hemen ayni 850W sizinkini de tercih edebilirim

CMT318 modelinde 360mm sıvı soğutma desteği var. Sizin elinizde RX 9070 XT için 750W yeter diye düşünüyorum. FSP CMT318 veya benim önerimi tercih edebilirsin. Fakat benim attığım kasa ARGB ve 240mm e kadar desteği var.

XPG Valor'un içerisinde XPG Kyber 750W PSU var ve bu PSU hazır kasalı PSU'lara nazaran iyi bir kalitede. Alınabilir. FSP kasanın içerisinde bulunan Hydro K PSU'dan daha iyi.
CMT318 modelinde 360mm sıvı soğutma desteği var. Sizin elinizde RX 9070 XT için 750W yeter diye düşünüyorum. FSP CMT318 veya benim önerimi tercih edebilirsin. Fakat benim attığım kasa ARGB ve 240mm e kadar desteği var.
sivi sogutma kullanmayacagim sivi sofutma destegi onemli degil, icindeki psu nun kalitesi ve kasanin boyutuna benim gpu nun sigmasi onemli