28860

Gelişen
OCCT ile testler genel olarak bu şekilde daha uzun süreli testlerde 64 derece üstüne çıkmadı işlemcim değerlendirme yapar mısınız? 7500F için iyi midir? Yapmaya yaptım undervolt ama sonuçlar iyi midir çok bir fikrim yok. Şimdiden teşekkürler.
cpu-uv.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
OCCT ile testler genel olarak bu şekilde daha uzun süreli testlerde 64 derece üstüne çıkmadı işlemcim değerlendirme yapar mısınız? 7500F için iyi midir? Yapmaya yaptım undervolt ama sonuçlar iyi midir çok bir fikrim yok. Şimdiden teşekkürler.Eki Görüntüle 205885

Şu an gayet iyi daha fazla düşürmeyin OCCT testinde bile böyleyse oyunlarda daha düşük kalır.

Şu an gayet iyi daha fazla düşürmeyin OCCT testinde bile böyleyse oyunlarda daha düşük kalır.

Merhaba ben de Ryzen Master üzerinden Core optimize işlemi yaptım. Oyuna girdiğim zaman ilk 5 dakika işlemcim 92 dereceye 94 dereceye kadar çıktı fakat 5 dakikadan sonra işlemci sıcaklığım hep 65 ve 70 derece arasında devam ediyor normal midir bu acaba?

Undervolt işlemini nasıl yaptınız acaba?
Youtube Direkt olarak videoyu izleyebilirsiniz. Bana rehber oldu.
Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz?
https://www.akakce.com/islemci-sogu...20-r-digital-argb-siyah-fiyati,988454164.html Kasa olarak Nzxt h7 flow 2024 kasa ile beraber gelen Nzxt F360 fanlara ek olarak Thermalright'ın 1 egzoz 2 intake fanı var sistemde şu anda. Egzoz fanı 2 veyahut 3'e çıkarırım kasanın altına yerleştirdiğim 2li fanın yanınada 1 ek daha yapıp 3lerim diye düşünüyordum ama gerek cpu gerek gpu sıcaklıkları olsun, kasanın genel sıcaklığı olsun gerek olmadığını düşünüp vazgeçtim testlerden sonra.

Merhaba ben de Ryzen Master üzerinden Core optimize işlemi yaptım. Oyuna girdiğim zaman ilk 5 dakika işlemcim 92 dereceye 94 dereceye kadar çıktı fakat 5 dakikadan sonra işlemci sıcaklığım hep 65 ve 70 derece arasında devam ediyor normal midir bu acaba?

92 94 ciddi bir ısı 1 derece daha artsa sistem kendini kapatacak soğutma doğru takılı olduğuna emin misin?

92 94 ciddi bir ısı 1 derece daha artsa sistem kendini kapatacak soğutma doğru takılı olduğuna emin misin?

Evet doğru takılı, dünden beri kullanıyorum bir daha öyle bir ısıyı görmedi sistem. Dün ilk Core optimize yaptığımdan sonra oldu ve bir daha olmadı.

Şu anda oyundaki değerler bu şekilde.

Dosya Ekleri

• Adsız6.webp
    Adsız6.webp
    1,7 MB · Görüntüleme: 59
Evet doğru takılı, dünden beri kullanıyorum bir daha öyle bir ısıyı görmedi sistem. Dün ilk Core optimize yaptığımdan sonra oldu ve bir daha olmadı.

Şu anda oyundaki değerler bu şekilde.

Core optimize ıncık cıncık fazla detaylı onunla fazla uğraşmayın bence stok hale çevirin.