Ryzen 5 7500F ve RTX 5070 sistemde darboğaz olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H2onya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    7500f

H2onya

Uzman
Arkadaşlar merhaba. RTX 5070 almak istiyorum. İslemcim Ryzen 5 7500F, 1080p ayarlarda darboğaz yaşar mıyım?

Yapmaz, güzel ikili ama eğer bütçeniz yetiyorsa işlemcinin bir üst modelini tercih etmeniz daha uygundur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde cs oynuyorum csde darbogaz yemesem yeterli.Hikayeli oyunlarda sorun olmaz zaten.
CS2 de sorun yaşamazsınız, sadece CS2 gibi FPS oyunlarında değil hiçbir oyunda sorun çıkartmaz bu ikili.

Optimize özürlü oyunlarda bir tık yaşarsın ama genel anlamda ultra grafiklerde darboğaz yaşatmaz.

E o zaman değiştirmene gerek yok diye yorumladım ama sen bilirsin.

E o zaman değiştirmene gerek yok diye yorumladım ama sen bilirsin.
Kart deli gibi ısınıyor macun ve thermal puty yaptırdım kart gene 73 80 arasında calısıyor fanlar 2800 rpmde donuyor.Kafam kaldırmıyo fan sesini artık.

Kart deli gibi ısınıyor macun ve thermal puty yaptırdım kart gene 73 80 arasında calısıyor fanlar 2800 rpmde donuyor.Kafam kaldırmıyo fan sesini artık.
Hem kart eskidi degıstırme zamanı geldı dıye dusunuyorum.

Kart serın ve sessiz calıssa menmunum karttan.

Normalde 5060 ti felan alırdım 150 160w felan cekıyormus alırken iyisini alayım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…