Detaylar
Kim cevapladı?Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Bu sistem Full HD çözünürlükte darboğaz yapmaz. Eksik bilgi vermeyin, yanlış anlaşılabilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım.
O işlemci ile devam edeceksen 5060 Ti alman daha mantikli. 1080P'de oyuna gore %15 - %35 arasi darboğaz yapar CPU.
Daha yenı aldım 1 ay oluyor degıstırmem. Cok sorun yaratır mı ki. Almışken kartın iyisini almak istiyorum.
İlerde ıslemcıyı degıstırırım ama ekran kartını degıstırmem zor olur.Daha yenı aldım 1 ay oluyor degıstırmem. Cok sorun yaratır mı ki. Almışken kartın iyisini almak istiyorum.
Daha yenı aldım 1 ay oluyor degıstırmem. Cok sorun yaratır mı ki. Almışken kartın iyisini almak istiyorum.
İleride ıslemcıyı degıstırırım ama ekran kartını degıstırmem zor olur.
5060'a 25 bın vermek saçma gelıyor 30'a 5070 var cunku.
İleride ıslemcıyı degıstırırım ama ekran kartını degıstırmem zor olur.
5060'a 25 bın vermek saçma gelıyor 30'a 5070 var cunku.
Bir sorum daha var kasam Cooler Master TD500 V1 3 fanlı kart sıgar mı? Ankartım ASUS B650 r anakartı yamultma sansı falan var mı 3 fanlı kartın anakart kucuk ya.
Valla darbogaz olur mu olmaz mı anlayamadım yardımcı olabılecek bırıleri var mı?
Hocam darbogaz var mı yokmu anlayamadım.Yardımcı olabilir misinBu sistem Full HD çözünürlükte darboğaz yapmaz. Eksik bilgi vermeyin, yanlış anlaşılabilir.
Son düzenleme:
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Darboğazdan korkmanıza gerek yok, darboğaz sadece performans düşüklüğüne sebep olur.
Darboğaz, GPU ve CPU arasında uyumsuzlukla beraber gelen performans düşüklüğüdür.
@3613 hocama katılıyorum. Sizin sistem için sahip olduğunuz ikili gayet güzel ama işlemci sebebiyle düşük ayarlarda yük GPU'dan CPU'ya yük geçişi olur CPU'ya daha fazla yük biner bu da darboğaza sebep olur. Bu performans kısıtlamsı sizi pişman etmez.
Bunun önüne geçmek için:
Darboğaz, GPU ve CPU arasında uyumsuzlukla beraber gelen performans düşüklüğüdür.
@3613 hocama katılıyorum. Sizin sistem için sahip olduğunuz ikili gayet güzel ama işlemci sebebiyle düşük ayarlarda yük GPU'dan CPU'ya yük geçişi olur CPU'ya daha fazla yük biner bu da darboğaza sebep olur. Bu performans kısıtlamsı sizi pişman etmez.
Bunun önüne geçmek için:
- CPU'yu güçlendirebilir.
- GPU'yu düşürebilir.
- 2K monitör kullanabilirsiniz.
Darboğazdan korkmanıza gerek yok, darboğaz sadece performans düşüklüğüne sebep olur.
Bunun önüne geçmek için:
Eğer ileride işlemciyi güçlendirebilirim diyorsanız 5070 kalın eğer değiştiremem diyorsanız 5060'a düşmek en iyisi olacaktır.
- CPU'yu güçlendirebilir.
- GPU'yu düşürebilir.
- 2K monitör kullanabilirsiniz.
Darbogazın ne oldugunu bılıyorum. Islemciyı alalı 2 ay oluyor. Bu devirde alabılıyorken ekran kartını guclu alayım dıyorum. Monıtorude bu yılın basında aldım onu da degıstırmem. 1 yıl sonra falan ıslemcı degıstırım dıyorum. Benı 1 yıl 1080p drop yasamadan gotursun yeterli.
Csde 300 fps stabıl versın 1 yıl boyunca yeterli benım ıcın.Darbogazın ne oldugunu bılıyorum. Islemciyı alalı 2 ay oluyor. Bu devirde alabılıyorken ekran kartını guclu alayım dıyorum. Monıtorude bu yılın basında aldım onu da degıstırmem. 1 yıl sonra falan ıslemcı degıstırım dıyorum. Benı 1 yıl 1080p drop yasamadan gotursun yeterli.
Rav3nnd
Deneyimli
- Makaleler
- 4
Götürür hocam sorun olmazz. Sisteminiz de hayırlı olsunDarbogazın ne oldugunu bılıyorum. Islemciyı alalı 2 ay oluyor. Bu devirde alabılıyorken ekran kartını guclu alayım dıyorum. Monıtorude bu yılın basında aldım onu da degıstırmem. 1 yıl sonra falan ıslemcı degıstırım dıyorum. Benı 1 yıl 1080p drop yasamadan gotursun yeterli.
Anlık drop yapar mı peki onu bılmıyorum pek fazla sadece darbogazın dusuk fps verdıgını bılıyorum.Götürür hocam sorun olmazz. Sisteminiz de hayırlı olsun![]()
Yeni konular
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-