KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 1 Kasım 2025 #21 Rav3nnd dedi: CS2'nin kötü optimizasyonu yüzünden drop yaşanabilir ama bunun sisteminizle pek alakası yok. Parçalarınız güzel, size sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku. H2onya dedi: Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku. Genişletmek için tıkla... Yada onerecegınız model?
Rav3nnd dedi: CS2'nin kötü optimizasyonu yüzünden drop yaşanabilir ama bunun sisteminizle pek alakası yok. Parçalarınız güzel, size sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku. H2onya dedi: Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku. Genişletmek için tıkla... Yada onerecegınız model?
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 1 Kasım 2025 #22 MSI ve ASUS en iyi markalardır, Asus Prime alınabilir hocam. 2070ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten.
MSI ve ASUS en iyi markalardır, Asus Prime alınabilir hocam. 2070ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 2 Kasım 2025 #23 Rav3nnd dedi: MSI ve ASUS en iyi markalardır, ASUS Prime alınabilir hocam. 2070 Ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum Galax'ın 5070'i 27 bine dusmus Galax alınır mı? Peki?
Rav3nnd dedi: MSI ve ASUS en iyi markalardır, ASUS Prime alınabilir hocam. 2070 Ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam tekrardan rahatsız ediyorum Galax'ın 5070'i 27 bine dusmus Galax alınır mı? Peki?
Rav3nnd Deneyimli Katılım 22 Temmuz 2025 Mesajlar 703 Makaleler 4 Çözümler 23 Beğeniler 624 2 Kasım 2025 #24 H2onya dedi: Hocam tekrardan rahatsız ediyorum Galax'ın 5070'i 27 bine dusmus Galax alınır mı? Peki? Genişletmek için tıkla... Alınır.
H2onya dedi: Hocam tekrardan rahatsız ediyorum Galax'ın 5070'i 27 bine dusmus Galax alınır mı? Peki? Genişletmek için tıkla... Alınır.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 3 Kasım 2025 #25 Asus prime 5070 aldım umarım coil wine sorunlu gelmez.
NightWist Moderasyon Üyesi Moderatör İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.785 Makaleler 10 Çözümler 33 Beğeniler 4.424 3 Kasım 2025 #26 Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz. H2onya dedi: ASUS Prime 5070 aldım umarım coil Wine sorunlu gelmez. Genişletmek için tıkla... Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum.
Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz. H2onya dedi: ASUS Prime 5070 aldım umarım coil Wine sorunlu gelmez. Genişletmek için tıkla... Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 3 Kasım 2025 #27 NightWist dedi: Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz. Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum. Genişletmek için tıkla... ben biraz sese takılıyorum o yuzden. H2onya dedi: ben biraz sese takılıyorum o yuzden. Genişletmek için tıkla... ucu ucuna 1080p de yeter gıbı gelıyor bana deneyıp gorecegım. Kart geldi kullanıyorum darbogaz yok.Yag gıbı akıyor oyunlar. Son düzenleme: 4 Kasım 2025
NightWist dedi: Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz. Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum. Genişletmek için tıkla... ben biraz sese takılıyorum o yuzden. H2onya dedi: ben biraz sese takılıyorum o yuzden. Genişletmek için tıkla... ucu ucuna 1080p de yeter gıbı gelıyor bana deneyıp gorecegım. Kart geldi kullanıyorum darbogaz yok.Yag gıbı akıyor oyunlar.