Ryzen 5 7500F ve RTX 5070 sistemde darboğaz olur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan H2onya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    7500f
CS2'nin kötü optimizasyonu yüzünden drop yaşanabilir ama bunun sisteminizle pek alakası yok. Parçalarınız güzel, size sorun çıkartmaz.
Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku.

Asusun prıme sogutması nasıldır bır bılgınız var mı.Bendeki asus dual 2070 delı gıbı ısınıyor cunku.
Yada onerecegınız model?

MSI ve ASUS en iyi markalardır, Asus Prime alınabilir hocam. 2070ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten.

MSI ve ASUS en iyi markalardır, ASUS Prime alınabilir hocam. 2070 Ti'ın kendi çerçevesinde ısınması normal çoğu kişi bundan şikayetçi zaten.

Hocam tekrardan rahatsız ediyorum Galax'ın 5070'i 27 bine dusmus Galax alınır mı? Peki?

Asus prime 5070 aldım umarım coil wine sorunlu gelmez.

Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz.

ASUS Prime 5070 aldım umarım coil Wine sorunlu gelmez.

Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum.

Kullanıyorum aktif olarak bir problemi yok. Darboğaz sistemi kötü etkilemez. İleride işlemciyi yükseltirsiniz bir şey olmaz.

Zotac Twin Edge modeli var bende memnunum.
ben biraz sese takılıyorum o yuzden.

ben biraz sese takılıyorum o yuzden.
ucu ucuna 1080p de yeter gıbı gelıyor bana deneyıp gorecegım.

Kart geldi kullanıyorum darbogaz yok.Yag gıbı akıyor oyunlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…