Multikill

Gelişen
Arkadaslar, incehesap üzerinden vade farksiz alabildigim icin; Ryzen 5 7500F, RX 9060 XT ve B650M-R sisteme PSU'lu kasa bakıyorum.
  • MSI A120, B65, 650
  • MSI A121, B75, 750
Bu kasalarla problem yasar miyim? Veya alternatif İncehesap uzerinden güç kaynaklı daha guvenilir kasa var midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Bu önerdiklerimi al, direkt tam uyumlu.
Total: 4676 TL

- Şuan sistemine göre önerdim ileride ne düşünürsün bilmem, RTX 4000 veya 5000 ailesi yazmıyor yazılarında.​
- Öneri istersen ilerde şuna geçerim belki şunu düşünüyorum dersen daha farklı öneriler çıkar.​

Hazır satılan kasaların içinde ne olduğu belirsiz parçalar var.

Şimdi 'PSU yetmez' diyen çıkarsa varsa böyle biri görsele baksın:

1756623324721.webp
160 mm kule tipi soğutucu takabilirsin, 300 mm’ye kadar ekran kartı kullanabilirsin. Hangi model ekran kartını kullanacağını bilmiyorum; bazı ekran kartları 300 mm’yi geçiyor, bilgin olsun. Öneri isterken biraz detay ver, biz de detaylı bakalım.

Son düzenleme:
Selamlar,

Bu önerdiklerimi al, direkt tam uyumlu.
Total: 4676 TL

- Şuan sistemine göre önerdim ileride ne düşünürsün bilmem, RTX 4000 veya 5000 ailesi yazmıyor yazılarında.​
- Öneri istersen ilerde şuna geçerim belki şunu düşünüyorum dersen daha farklı öneriler çıkar.​

Hazır satılan kasaların içinde ne olduğu belirsiz parçalar var.

Şimdi 'PSU yetmez' diyen çıkarsa varsa böyle biri görsele baksın:

160 mm kule tipi soğutucu takabilirsin, 300 mm’ye kadar ekran kartı kullanabilirsin. Hangi model ekran kartını kullanacağını bilmiyorum; bazı ekran kartları 300 mm’yi geçiyor, bilgin olsun. Öneri isterken biraz detay ver, biz de detaylı bakalım.
Elinize sağlık ancak incehesapta stokta görünmüyor,ilgili sitede ayri ayri veya beraber bir seçenek bulamaz mıyız?
Sapphire 9060 XT Pulse
Asus b650m R ise bileşenlerim

Elinize sağlık ancak incehesapta stokta görünmüyor,ilgili sitede ayri ayri veya beraber bir seçenek bulamaz mıyız?
Sapphire 9060 XT Pulse
Asus b650m R ise bileşenlerim

Teşekkür ederim,

Sapphire 9060 XT modelleri kasaya uygun kullanabilirsin.

1756625359761.webp

1756625442703.webp

Ben hiç böyle kasa almadım; içinde PSU olan bilmiyorum, çünkü içini açıp göremediğim bir kasayı almam. Size de tavsiye etmem. Eğer varsa, burada deneyimli bir arkadaş gelip konuya yazsın; ben anlamıyorum, çünkü hazır satılan kasaların içinde ne olduğunu bilmiyorum.

Kusura bakmayın,

İyi Sosyaller.

https://www.teknobiyotik.com/donani...guc-kaynagi-hp1-m750br-h12s.html#!prettyPhoto PSU olarak bunu tercih edebilirsin A550bn alınmaz. Kasa ve PSU için bütçe belirtin öneri yapalım.
Kasa ve PSU beraberde olabilir ayrıda olabilir ama INCEHESAP üzerinden alinmasi gerekli vade farksiz imkanim var..Bütçem 4 bin civarı başlar 6ya kadar uzayabilir.Ne kadar az o kadar iyi çünkü bu konudan sonra Monitor tavsitesi isteyeceğim.Incehesapta bulunan kasaların cok fazla PSU bilgisi yer almadığı için yardım almak istedim.Başka siteden alırsam montaj işide bana kalacak hem.

@7303

A550BN neden alınmaz? Kaynak gösterin.

Sizin attığınız PSU’nun Tier’ı yok.

Eki Görüntüle 180006
Hocam Incehesap üzerinden bulamazmiyiz kasa ve psu veya psulu kasa?Şuna bir çözüm bulsak ve siradaki monitör bileşenine geçsem başım çatladı dünden beri.
32.300 TL
7500F
9060XT 16GB
B650MR
Kioxia 1TB
Patriot 6000mhz 16GB
Dark Freezer 120mm Sogutucu
Geriye sadece kasa psu veya PSULu kasa kaldı.Orta seviye olması yeterli ve Incehesapta stokta olması.32.300 üzerine F/P olacak şekilde bütçem var en nihayetinde 10.000 TLYe psu kasa alsam ne gerekli olur ne de f/p.

@7303

A550BN neden alınmaz? Kaynak gösterin.

Sizin attığınız PSU'nun Tier'ı yok.

Eki Görüntüle 180006

A550BN güncel fiyatı ile hak edilmeye C sınıfı bir ürün. Gürültülü ve fanı çok kaliteli değil. Ayrıca 2 adet PCI-e çıkışı bulunrken High Power da 4 adet bulunuyor. Giriş seviyesi olarak tercih edilebilir bir ürün fakat hem şu güncel fiyatı ile hem özellikleri bakımından A550BN alınmaz.

Neden ince hesap üzerinden almak istiyorsunuz? Başka seçenekler sunulabilir.