Arkadaşlar bana bir yol gösterecek yok mudur hiç anlamam bu işlerden kaç değer girilmeli nasıl olmalı yavaş yavaş anlatacak var mı? BIOS üzerinden. Hangi isim hangi menüden olacak diye
Mesela Curve Optimizer Offset: -30 falan girilmiş bu gibi ayarları güzel bi sıcaklıkta nasıl bulabilirim? Adım adım yaptırabilecek var mı bilen birisi aranızda?
Diğer ayarlar default kalacak şekilde dediklerimi yap. Curve Optimizer All Core Negative 30 verin ve Precision Boost OverDrive içinde Manel yapıp Advanced seçtikten sonra, PPT: 75W, TDC: 70A, EDC: 140A girin ve kadedip çıkın. Sonra da test edin.
Sadece Cinebench programında 72 derece görüyorum. Cyberpunk, PUBG, Forza Horizon 5, The Finals oyunlarında ise 57 ve 63 derece arasında 2K ve Ultra, hıgh arasında.
Son olarak sizce iyi midir böylesi? Değerler vs falan.
Konuyu hortlattığım için özür dilerim yeni konu açmak istemedim. Ryzen 7600, Asus B650M-R, XPG Lancer 6000 MHZ CL34 Ram, 9060 XT 16 GB sistemim mevcut. Bütçem yetmediği için maalesef bir süre stok soğutucu ile sistemi kullanacağım. Sistemi çarşamba günü toplayacağım, çözüm mesajındaki ayarlar üzerinden devam mı ediyorsunuz kullanmaya yoksa önerdiğiniz başka bir şey var mı?