Sevgili Sosyaller, bazen Spotify'da, bazen Discord'da, bazen de Chrome'da olmama rağmen bilgisayarım donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Nedenini anlamadığım bir şekilde tıklama yapamıyorum. Bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum, nedenini söylerseniz ve çözüm önerirseniz çok sevinirim.

• Ryzen 5 7600 İşlemci
  • NVIDIA GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
  • 16x2 32 GB RAM 6000MHz RAM
  • ASUS B650M Plus Anakart
  • ASUS TUF TF120 3x2 Fan
  • ASUS ROG ryuo 3 360mm Sıvı Soğutucu
  • ASUS TUF GT502 Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili Sosyaller, bazen Spotify'da, bazen Discord'da, bazen de Chrome'da olmama rağmen bilgisayarım donuyor ve reset atmadan düzelmiyor. Nedenini anlamadığım bir şekilde tıklama yapamıyorum. Bilgisayar özelliklerini aşağıya bırakıyorum, nedenini söylerseniz ve çözüm önerirseniz çok sevinirim.

• Ryzen 5 7600 İşlemci
  • NVIDIA GeForce RTX 4060 Ekran Kartı
  • 16x2 32 GB RAM 6000MHz RAM
  • ASUS B650M Plus Anakart
  • ASUS TUF TF120 3x2 Fan
  • ASUS ROG ryuo 3 360mm Sıvı Soğutucu
  • ASUS TUF GT502 Kasa
Başlangıç uygulamaları fazla olabilir mi? Sistemin gayet güzel, sistemsel olamaz, Windows'u yeniden kur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıç uygulamaları fazla olabilir mi? Sistemin gayet güzel, sistemsel olamaz, Windows'u yeniden kur.
Hocam başlangıç uygulamaları olarak:

• Logitech G Hub
  • Steam
  • Discord
  • Spotify

Gibi sistemsel programlar başlatılıyor, onun haricinde bir şey kullanmıyorum ki pc üzerinde çok fazla uygulama veyahut program yüklü değil sadece pubg ve lol oyunları yüklü.

Herhangi bir minidump dosyası oluşmuş mu kontrol eder misiniz?
Nereden kontrol edeceğim hocam, şu an için mesaideyim ve kontrol edemem dipnot olarakta pc fazla çalışmıyor işim yüzünden.

Nereden kontrol edeceğim hocam, şu an için mesaideyim ve kontrol edemem dipnot olarakta pc fazla çalışmıyor işim yüzünden.

EXPO veya XMP açık mı?

Şu videodaki ayarlara bir bakın.

EXPO veya XMP açık mı?

Şu videodaki ayarlara bir bakın.

Hayır hocam sistem tamamen default ayarlarda.