Discord'dayken yazışma ve ses kanallarının olduğu yerde aşağı kaydırırken kayıyor ama üstte bir kısım kaydırılmamış aynı gibi gözüküyor. Sizde de buna benzer bir sorun var mı?
Eve geçince onu deneyeceğim ama bu MPO tam olarak ne oluyor, ne işe yarıyor açık olunca?
Discord'dayken yazışma ve ses kanallarının olduğu yerde aşağı kaydırırken kayıyor ama üstte bir kısım kaydırılmamış aynı gibi gözüküyor. Sizde de buna benzer bir sorun var mı?
O sorun değil de bende bu mor pembe kareler kalıyor öyle arada ve bayağı kalıyor, kaldığı yeri yenilemem gerekiyor. Neyse, bu sorundan kurtulacağım en kısa sürede.
O sorun değil de bende bu mor pembe kareler kalıyor öyle arada ve kalıyor bayağı, kaldığı yeri yenilemem gerekiyor. Neyse bu sorundan kurtulacağım en kısa sürede.
Multiplane Overlays (MPO), Windows Görüntü Sürücüsü Modelinde (DirectX) uygulanan bir özelliktir. Bu özellik, oyunun farklı koşullar altında istikrarlı
Evet kankam aynısı. O glitchhlenme eskiden hemen gidiyordu, şimdi uzun kalıyor. Driver sorunu AMD'nin ben yeni güncelleme yapınca olmuştu, benim de RX 7700 XT. Ben kurtulacağım AMD'den.