Çözüldü Ryzen 5 7600 & RX 7700 XT sistemde YouTube'da ekranda bozulmalar oluşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Leviodas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 124
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Leviodas

Uzman
YouTube'da videodayken yapıyor sürücüleri bugün güncelledim BIOS'da güncelledim neden yapar bunu?

• İşlemci: Ryzen 5 7600
  • Ekran kartı: RX 7700 XT

1750193437893.webp

Donanım hızlandırma kapatmayın, MPO kapatın. Ekran kartının işini işlemciye vermek mantıklı bir şey değil.

Eve geçince onu deneyeceğim ama bu MPO tam olarak ne oluyor, ne işe yarıyor açık olunca?

Dostum bu sorun bende de var. Bu galiba son AMD güncellemesinden sonra olmaya başladı.

Discord'dayken yazışma ve ses kanallarının olduğu yerde aşağı kaydırırken kayıyor ama üstte bir kısım kaydırılmamış aynı gibi gözüküyor. Sizde de buna benzer bir sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve geçince onu deneyeceğim ama bu MPO tam olarak ne oluyor, ne işe yarıyor açık olunca?

Discord'dayken yazışma ve ses kanallarının olduğu yerde aşağı kaydırırken kayıyor ama üstte bir kısım kaydırılmamış aynı gibi gözüküyor. Sizde de buna benzer bir sorun var mı?
O sorun değil de bende bu mor pembe kareler kalıyor öyle arada ve bayağı kalıyor, kaldığı yeri yenilemem gerekiyor. Neyse, bu sorundan kurtulacağım en kısa sürede.

O sorun değil de bende bu mor pembe kareler kalıyor öyle arada ve kalıyor bayağı, kaldığı yeri yenilemem gerekiyor. Neyse bu sorundan kurtulacağım en kısa sürede.

Dostum aynı şeyler bende de oluyor. Şimdi alta bıraktığım gibi glitchleniyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Hiçbir fikrim yok.

1750544145951.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt