cavit

Gelişen
Merhaba kasam Vento VG05F, Ryzen 5 7600 islemci sipariş ettim stok fan yeterli olur mu? Olmayacak ise en uygun fiyata undervolt vs olmadan soğutabileceğim soğutucu önerisi verir misiniz?

R5 7600, 88Watt TDP değerine ulaşabiliyormuş. Stok soğutucular 65Watt TDP değerine kadar yeterlidir. O yüzden soğutucu alman gerekebilir.

Bu soğutucu 180Watt TDP değerine çıkabilen işlemcileri soğutabiliyor

R5 7600, 88watt TDP değerine ulaşabiliyormuş. Stok soğutucular 65watt TDP değerine kadar yeterlidir. O yüzden soğutucu alman gerekebilir.

Bu soğutucu 180watt TDP değerine çıkabilen işlemcileri soğutabiliyor.

Oncelikle cevabiniz icin teşekkürler hocam, Thermalright assasin burst, DeepCool AK400 dijital ve sizin attiginiz sogutucu arasında kaldım. Hangisini secmeliyim fiyatlar cok yakın.

Oncelikle cevabiniz icin teşekkürler hocam, Thermalright assasin burst, DeepCool AK400 dijital ve sizin attiginiz sogutucu arasında kaldım. Hangisini secmeliyim fiyatlar cok yakın.
Oranlarsak fiyatlar hicte yakin degil ancak Burst şu ana kadar bahsedilenlerin hepsinden iyi. F/P anlaminda onde.
R5 7600, 88Watt TDP değerine ulaşabiliyormuş. Stok soğutucular 65Watt TDP değerine kadar yeterlidir. O yüzden soğutucu alman gerekebilir.

Bu soğutucu 180Watt TDP değerine çıkabilen işlemcileri soğutabiliyor

O tamamen sacmalik. 175W kullandigi bir testte 13700K'yi mi sogutacakmis 214XT? Anca rüyasında. Teknik özelliklere göre soğutucu önerilmez.

Fiyatini da hak etmiyor zaten. Onermeyin artik sunlari devri geçeli çok oldu. Her konuya gelip öneriyorsunuz her konuda da söylüyorum neden bildiğinizin üstüne koymak varken illa öneriyorsunuz?

Hocam elimde fan ayagi mevcut degil sistemi yeni topluyorum, attığınız fan r5 7600u sogutabilir mi kullanimin %100lere ulaştığı durumlarda
Render falan mi alacaksiniz? Sadece oyun icin kullanacaksaniz sistemi ondan daha agir pek bir islem yapmayacaksaniz evet yeterli olacaktir ancak mandalli bir sogutucu oldugu icin fan ayagi gerekli. Bir de ona 150-200 vermemek icin Burst almaniz daha mantikli olur. Ileride cok daha guclu bir islemciye gecerim derseniz 1500'e A410'da oldukça mantikli. Kucuk olduguna bakmayin Peerless ile benzer performans sergiliyor cogu testte.

500 daha cikarsaniz da Phantom Spirit var şu an piyasada en mantikli o butcede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oranlarsak fiyatlar hiç de yakin degil ancak burst şu ana kadar bahsedilenlerin hepsinden iyi. F/P anlaminda onde.

O tamamen sacmalik. 175W kullandigi bir testte 13700K'yi mi sogutacakmis 214XT? Anca rüyasında. Teknik özelliklere göre soğutucu önerilmez.

Fiyatini da hak etmiyor zaten. Onermeyin artik sunlari devri geçeli çok oldu. Her konuya gelip öneriyorsunuz her konuda da söylüyorum neden bildiğinizin üstüne koymak varken illa öneriyorsunuz?

Render falan mi alacaksiniz? Sadece oyun icin kullanacaksaniz sistemi ondan daha agir pek bir islem yapmayacaksaniz evet yeterli olacaktir ancak mandalli bir sogutucu oldugu icin fan ayagi gerekli. Bir de ona 150-200 vermemek icin burst almaniz daha mantikli olur. Ileride cok daha guclu bir islemciye gecerim derseniz 1500'e A410'da oldukça mantikli. Kucuk olduguna bakmayin peerless ile benzer performans sergiliyor cogu testte.

500 daha cikarsaniz da Phantom spirit var şu an piyasada en mantikli o butcede.

Phantom spiriti i5 13600K'lı diger sistemim icin dusunmustum yeterli olur mu?