0 001 Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.975 Makaleler 24 Çözümler 55 Beğeniler 2.602 21 Mart 2024 #1 Linux'ta GPU bypass ederek Ryzen 5 7600X islemcim ve icindeki kullanmadigim iGPU ile Hackintosh kuracagim. Acaba AM5 icin macOS destegi var mi? En azindan islemcideki iGPU desteginin olmasi onemli benim icin. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2024
Linux'ta GPU bypass ederek Ryzen 5 7600X islemcim ve icindeki kullanmadigim iGPU ile Hackintosh kuracagim. Acaba AM5 icin macOS destegi var mi? En azindan islemcideki iGPU desteginin olmasi onemli benim icin.
Çözüm Yuki 21 Mart 2024 Ryzen 7xxx serisine kurulumlar yapılmış olsa da iGPU icin su anlik yama yok, maalesef gelecegini de sanmam. RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed github.com
Ryzen 7xxx serisine kurulumlar yapılmış olsa da iGPU icin su anlik yama yok, maalesef gelecegini de sanmam. RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed github.com
Yuki Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.997 Makaleler 4 Çözümler 56 Beğeniler 4.909 21 Mart 2024 #2 Ryzen 7xxx serisine kurulumlar yapılmış olsa da iGPU icin su anlik yama yok, maalesef gelecegini de sanmam. RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed github.com Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Ryzen 7xxx serisine kurulumlar yapılmış olsa da iGPU icin su anlik yama yok, maalesef gelecegini de sanmam. RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed The AMD Vega iGPU support patch kext. No commercial use. - RDNA iGPU support · Issue #92 · ChefKissInc/NootedRed github.com