Çözüldü Ryzen 5 7600X nasıl soğutulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 807
  • Etiketler Etiketler
    ryzen ryzen 5
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
İzmir
Merhaba dostlar. Malum yaz geldi benim 7600X alev alev. ML240V2 kullanmaktayim ancak cok fazla isiniyor. Cok fazla performans kaybetmeden nasıl UV ya da ayar yapabilirim?

Çözüm
94 dereceye kadar performans kaybetmiyorsun zaten. Oyunlarda da 85 derece üstüne çıkacağını düşünmüyorum o soğutucu ile.

PBO açtıktan sonra curve optimizer yapmalısın. All core -15 vermen yeterli olacaktır.
94 dereceye kadar performans kaybetmiyorsun zaten. Oyunlarda da 85 derece üstüne çıkacağını düşünmüyorum o soğutucu ile.

PBO açtıktan sonra curve optimizer yapmalısın. All core -15 vermen yeterli olacaktır.

Çözüm
Assetto Corsa 95 goruyor hocam. Ancak bir tek onda gordum sanirsam. Tesekkur ederim.

Pompa devrini fulle. O kadar ısınması anormal bence.

Ne kadar bir ısınmadan bahsediyoruz? Ayrıca pompa devrini öyle fullemek mantıklı değil 3000 devir idealdir.

Benim ayarlar böyle.
PPT: 110W
TDC ve EDC auto olarak ayarlı.
CPU Bootsoverride pozitif +150
Thermal throttling limit: 85⁰

Ne kadar bir ısınmadan bahsediyoruz? Ayrıca pompa devrini öyle fullemek mantıklı değil 3000 devir idealdir.
Ya kardeşim bellemişsiniz bir 3000 devir 5 bin devir sallayıp duruyorsunuz. Her pompa sanki belirli bir devirde çalışıyor da bizim mi haberimiz yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…