Merhaba dostlar. Malum yaz geldi benim 7600X alev alev. ML240V2 kullanmaktayim ancak cok fazla isiniyor. Cok fazla performans kaybetmeden nasıl UV ya da ayar yapabilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
94 dereceye kadar performans kaybetmiyorsun zaten. Oyunlarda da 85 derece üstüne çıkacağını düşünmüyorum o soğutucu ile.
PBO açtıktan sonra curve optimizer yapmalısın. All core -15 vermen yeterli olacaktır.
PBO açtıktan sonra curve optimizer yapmalısın. All core -15 vermen yeterli olacaktır.
deadfellow
Üstün
94 dereceye kadar performans kaybetmiyorsun zaten. Oyunlarda da 85 derece üstüne çıkacağını düşünmüyorum o soğutucu ile.
Assetto Corsa 95 goruyor hocam. Ancak bir tek onda gordum sanirsam. Tesekkur ederim.94 dereceye kadar performans kaybetmiyorsun zaten. Oyunlarda da 85 derece üstüne çıkacağını düşünmüyorum o soğutucu ile.
Ne kadar bir ısınmadan bahsediyoruz? Ayrıca pompa devrini öyle fullemek mantıklı değil 3000 devir idealdir.
Ya kardeşim bellemişsiniz bir 3000 devir 5 bin devir sallayıp duruyorsunuz. Her pompa sanki belirli bir devirde çalışıyor da bizim mi haberimiz yok?Ne kadar bir ısınmadan bahsediyoruz? Ayrıca pompa devrini öyle fullemek mantıklı değil 3000 devir idealdir.
Okan adam sana sıcaklık derecelerini bile söylememiş sen fulle diyorsun.Ya kardeşim bellemişsiniz bir 3000 devir 5 bin devir sallayıp duruyorsunuz. Her pompa sanki belirli bir devirde çalışıyor da bizim mi haberimiz yok?
Son düzenleyen: Moderatör:
B650M DS3H