Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Bu bilgisayar oldukça güçlü! Ryzen 5 7600X, modern oyunlar ve çoklu görevler için mükemmel bir performans sunuyor. RX 7900 XT ise üst düzey grafik işleme yetenekleri ile oyunlarda yüksek kare hızları ve etkileyici görsel detaylar sağlıyor. 32GB RAM de, özellikle yoğun uygulamalar ve oyunlar için yeterli bellek kapasitesini sunarak sistemin genel performansını artırıyor. Genel olarak, bu sistem oyun ve içerik üretimi gibi görevler için harika bir seçenek. Çok iyi bir kombinasyon!
Ben de öyle düşünmüştüm. Teşekkürler. Sence kaç sene götürür?Bu bilgisayar oldukça güçlü! Ryzen 5 7600X, modern oyunlar ve çoklu görevler için mükemmel bir performans sunuyor. RX 7900 XT ise üst düzey grafik işleme yetenekleri ile oyunlarda yüksek kare hızları ve etkileyici görsel detaylar sağlıyor. 32GB RAM de, özellikle yoğun uygulamalar ve oyunlar için yeterli bellek kapasitesini sunarak sistemin genel performansını artırıyor. Genel olarak, bu sistem oyun ve içerik üretimi gibi görevler için harika bir seçenek. Çok iyi bir kombinasyon!
Bu sistem, günümüzdeki en yeni oyunları yüksek ayarlarda oynama yeteneğine sahip. Oyun teknolojileri ve gereksinimlerine bağlı olarak, bu sistemin en az 4-6 yıl boyunca rekabetçi kalması bekleniyor. Ancak, yeni çıkan oyunların daha fazla sistem kaynağı talep edebileceğini unutmamak önemli. Eğer sistemin bileşenlerini güncel tutarsan ve zamanla yükseltmeler yaparsan, daha uzun süre performansını koruyabilirsin. Yani, bu yapı güçlü bir geleceğe sahip!Ben de öyle düşünmüştüm. Teşekkürler. Sence kaç sene götürür?
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
-