R5 9600X işlemciyi yeni aldım ve Thermalright Phantom Spirit soğutucu ile kullanıyorum. Ancak sıcaklıklar oyundayken 70–72 °C, en yüksek ise 75 °C'yi gördü. Bu sıcaklıklar bu soğutucu için fazla değil mi? Bildiğim kadarıyla bu soğutucu, çift fanlı sıvı soğutmalardan bile daha iyi soğutma performansı sunuyor. BIOS'taki fan ayarlarını aşağıya bıraktım.
İşlemci kullanan oyunlarda 70'ler cok değil. Kasa ici hava akışı ne kadar iyi olursa olsun yaz ayında nem ve sıcaklığa bağlı olarak dışarıdan iceri alınan hava da sicak olduğu için soğuk dönemlere göre 70'lerde çalışabilir.
İşlemci kullanan oyunlarda 70'ler cok değil. Kasa ici hava akışı ne kadar iyi olursa olsun yaz ayında nem ve sıcaklığa bağlı olarak dışarıdan iceri alınan hava da sicak olduğu için soğuk dönemlere göre 70'lerde çalışabilir.