shruux

Becerikli
Arkadaşlar, sistemim Ryzen 5 9600X ve 4060 Ti. Normalde 350 FPS üstü, ara sıra 500 FPS görebiliyorum. Ancak bugün 250 FPS üstünü göremiyorum, nedense. Benzer problem yaşayan var mı? Sistemi kapatıp açmayı ve oyunu defalarca yeniden başlatmayı denedim, düzelmedi. Nvidia’da 581.29 sürüm güncellemesi var; onu yapmadım, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, sistemim Ryzen 5 9600X ve 4060 Ti. Normalde 350 FPS üstü, ara sıra 500 FPS görebiliyorum. Ancak bugün 250 FPS üstünü göremiyorum, nedense. Benzer problem yaşayan var mı? Sistemi kapatıp açmayı ve oyunu defalarca yeniden başlatmayı denedim, düzelmedi. Nvidia’da 581.29 sürüm güncellemesi var; onu yapmadım, sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
NVIDIA sürücüsünü 566.36 ile değiştirin.

Hocam sürümle alakalı gibi gelmedi çok şuan 581.29 sürümünü kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım daha önce. Bugün ilk kez yaşıyorum. Biraz kendine geldi gibi az önceki maç 400 küsürleri gördüm şu an 300 civarı takılıyor fps.

Sorunu ilk BeamNG de fark etmiştim sonrasında cs2de de farketttim. Bilgisayarımı toplayan kişi ile iletişime geçtiğimde sisteme ilk furmark testi yapmamı istedi eğer bir sorun çıkmaz ise format deneyebiliriz dedi. Furmark testini yaptım ve 170fps gördüm daha sonrasında cs2 ye girdiğimde fps sorunu çözülmüştü fps 350-550 arası değişiyordu ama genellikle 400 fps üstüydü. Fakat BeamNG girdiğimde ise fps hala düşüktü normale kıyasla 80-140 arasıydı 140 ı anca görüyordu. Son bir deneme yaparak kasa üzerinde bulunan reset tuşu ile sistemi resetledim. Daha sonrasında BeamNG ye girdiğimde fps 120-280 arasındaydı çoğunlukla 240 civarı geziyordu yani neredeyse 2 katı bir artış oldu fpsde. Sorun şu anlık çözüldü diyebilirim benzer sorun yaşayanlar var ise dediğim yolları izleyebilir.

Son düzenleme: