Bu sabah bilgisayarımı açmaya çalıştığımda bilgisayar 1 saniye çalışıp güç kesiyor. 8 pin CPU kablosunu çıkardığımda güç kesmiyor, ama kablo takılıyken 1 saniye çalışıp güç kesiyor.
Ekran kartını sökünce ise güç kesme süresi 3 saniyeye kadar uzuyor, ama yine güç kesiyor.
Sistemim şu şekilde:
AMD Ryzen 7 5700X
MSI MPG B550 Gaming Plus
Goodram IRDM Pro 2x 16 GB (32 GB) DDR4 3600 MHz CL18 Dual Rank bellek kiti
4+4. Bilgisayar dün gece sorunsuz çalışıyordu, hatta Life is Strange: Reunion bile oynadım. Bu sabah birkaç kere elektrik gitti geldi, bilgisayarı açık bırakmıştım. Sonrasında bilgisayarı açmaya çalıştığımda böyle oldu, 1 saniye çalışıp güç kesmeye başladı. Dün geceden beri tek bir parçayı vile değiştirmedim.
4+4. bilgisayar dün gece sorunsuz çalışıyordu, hatta Life is Strange: Reunion bile oynadım. Bu sabah birkaç kere elektrik gitti geldi, bilgisayarı açık bırakmıştım. Sonrasında bilgisayarı açmaya çalıştığımda böyle oldu, 1 saniye çalışıp güç kesmeye başladı. Dün geceden beri tek bir parçayı vile değiştirmedim.
4+4. bilgisayar dün gece sorunsuz çalışıyordu, hatta Life is Strange: Reunion bile oynadım. Bu sabah birkaç kere elektrik gitti geldi, bilgisayarı açık bırakmıştım. Sonrasında bilgisayarı açmaya çalıştığımda böyle oldu, 1 saniye çalışıp güç kesmeye başladı. Dün geceden beri tek bir parçayı vile değiştirmedim.