Max Caulfield 93
Bilgin
Bence gerek yok, zaten eski güç kaynağım çok çok daha düşük bir tier olmasına rağmen 6 yıl götürdü.A- Tier ama fiyatına göre uygun.
Gerçek A+ isterseniz:
Edit: Zaten almışsınız hayırlı olsun.
Bence gerek yok, zaten eski güç kaynağım çok çok daha düşük bir tier olmasına rağmen 6 yıl götürdü.A- Tier ama fiyatına göre uygun.
Gerçek A+ isterseniz:
Edit: Zaten almışsınız hayırlı olsun.
Enermax yerine bu daha mantıklı;
Veya kablolar sleeve görünümlü isteniyorsa;
Eski güç kaynağımdan sürekli tıkırtı sesi geldiği için alıştımENERMAX'da ses konusunda çok şikayet var. Boşta bile sesli olduğu yönünde. Ses algısı insandan insana değişir ama yine de çoğunluk sesli diyor.
NGDP serisinde versiyon yok ki.Güzel ürün, versiyon 2 olanı daha iyi. Bu kaç göremedim. Beyaz olanı v2.
Yani size kalmış. Ben olsam daha sessiz ürünler tercih ederdim.Eski güç kaynağımdan sürekli tıkırtı sesi geldiği için alıştım![]()
Ses konusu o kadar sorun değil, zaten diğer konularda herhangi bir sorunu yok sanırım. O halde güç kaynağı gelince sisteme takacağım ve bilgisayarımı kullanmaya kaldığım yerden devam edeceğimNGDP serisinde versiyon yok ki.
Yani size kalmış. Ben olsam daha sessiz ürünler tercih ederdim.
O platin modellerinde var. Gold modelleri direkt Hong Hua ile geliyor. Platin ATX 3.0 modelinde fan Yate Loon'du, ATX 3.1'de Hong Hua yaptılar.Fan kalitesini 1 tık iyileştirmişler, geçenlerde sen bu ürünü ilk pahlaştığında araştırdım, takip ettiğin teknoloji sitelerine bir göz at istersen, durumu teyit edelim yanlış olmasın.