naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.074 Makaleler 2 Çözümler 14 Beğeniler 847 Yer Tokat Bugün 17:54 #11 yaktınbenimuharrem dedi: fanları taktım ama sanırım ters taktım ikiside bu yönde nasıl olması gerekiyorEki Görüntüle 284031 Genişletmek için tıkla... Fanların çerçevesine bağlandığı göbek kısmı egzoz fanına bakacak şekilde takacaksınız. Yani şuan ters duruyorlar.
yaktınbenimuharrem dedi: fanları taktım ama sanırım ters taktım ikiside bu yönde nasıl olması gerekiyorEki Görüntüle 284031 Genişletmek için tıkla... Fanların çerçevesine bağlandığı göbek kısmı egzoz fanına bakacak şekilde takacaksınız. Yani şuan ters duruyorlar.
KS KS Y yaktınbenimuharrem Uzman Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 16 Beğeniler 3 Bugün 18:05 #12 naganen dedi: Fanların çerçevesine bağlandığı göbek kısmı egzoz fanına bakacak şekilde takacaksınız. Yani şuan ters duruyorlar. Genişletmek için tıkla... nasıl yani anlamadım ikisinide tam tersi mi takacağım?
naganen dedi: Fanların çerçevesine bağlandığı göbek kısmı egzoz fanına bakacak şekilde takacaksınız. Yani şuan ters duruyorlar. Genişletmek için tıkla... nasıl yani anlamadım ikisinide tam tersi mi takacağım?
naganen Üstün Katılım 14 Ocak 2024 Mesajlar 1.074 Makaleler 2 Çözümler 14 Beğeniler 847 Yer Tokat Bugün 18:07 #13 yaktınbenimuharrem dedi: nasıl yani anlamadım ikisinide tam tersi mi takacağım? Genişletmek için tıkla... Aradaki fanı seçemiyorum fotoğraftan ama arkada egzoz fanı olan fanla aynı yöne bakacaklar. Plastik göbek olan kısım alüminyum bloğa bakacak. Yani evet, ikisi de şuan böyle takılıysa ikisini de ters takacaksınız.
yaktınbenimuharrem dedi: nasıl yani anlamadım ikisinide tam tersi mi takacağım? Genişletmek için tıkla... Aradaki fanı seçemiyorum fotoğraftan ama arkada egzoz fanı olan fanla aynı yöne bakacaklar. Plastik göbek olan kısım alüminyum bloğa bakacak. Yani evet, ikisi de şuan böyle takılıysa ikisini de ters takacaksınız.