Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Niye kurma ihtiyacı duydunuz? Windows kurun ve tüm oyunları en yüksek grafikte oynayın.
Farklı bir işletim sistemi denemek istiyorum. Win11 hoşlanmıyorum ve bazı programlarımı açmıyor.
Linux'ta oyun oynayabilir miyim? Şimdi baktımda ekran kartım macOS desteklemiyormuş. Çok saçma en güncel kartları bile desteklemiyor.
Linux'ta oyun oynayabilir miyim? Şimdi baktımda ekran kartım macOS desteklemiyormuş. Çok saçma en güncel kartları bile desteklemiyor.
- Makaleler
- 9
Donanım uyumsuz, kurulsa bile grafik hızlandırma çalışmaz.
Windows'tan sıkıldıysan ve yeni şeyler keşfetmek istiyorsan Arch ve Fedora gibi Linux dağıtımlarını önerebilirim ancak MacOS kurmak mantıklı gelmiyor.
Linux için ne yapmalıyım. Bir rehber vs. var mı hocam?
Cpt Price
Yetkin
Yakında SteamOS'un genel kullanıma açılacağı bilgisi var. Onu bekleyebilirsin. Ancak LoL, Fifa gibi oyunları Anti-Cheatten ötürü Linux dağıtımlarında oynayamayabilirsin.Farklı bir işletim sistemi denemek istiyorum. Win11 hoşlanmıyorum ve bazı programlarımı açmıyor.
Yakında SteamOS'un genel kullanıma açılacağı bilgisi var. Onu bekleyebilirsin. Ancak LoL, Fifa gibi oyunları Anti-Cheatten ötürü Linux dağıtımlarında oynayamayabilirsin.
Ben o tür oyunlar oynamıyorum. Hocam bu Linux'ta Adobe audition, megui vs. gibi programlar çalışıyor mu?
Cpt Price
Yetkin
Adobe'un hiçbir ürünü çalışmıyor. Diğerlerini bilmiyorum.Ben o tür oyunlar oynamıyorum. Hocam bu Linux'ta Adobe audition, megui vs. gibi programlar çalışıyor mu?
Yeni konular
-
-
-
Sisteme GTX 1660 Super takınca ekran donma ve BIOS'a atma sorunu
- Murathan_2311
-
-
-
-