Şu an sistemimde MX-6 sürülü ve sürdüğüm zaman elimdeki termal macun bitmişti. Şimdi yakın zamanda termal macun yenilemesi yapacağım ve bu yüzden yeniden bir termal macun almam lazım. 3 model arasında kaldım. Kryonaut, Kryonaut Extreme ve MX-6. Sizce MX-6'dan devam mı etmeliyim yoksa diğer iki macundan birini mi almalıyım?
İşlemcim 7800x3D
Soğutucum Arctic LF3 360
Şu an sistemimde MX-6 sürülü ve sürdüğüm zaman elimdeki termal macun bitmişti. Şimdi yakın zamanda termal macun yenilemesi yapacağım ve bu yüzden yeniden bir termal macun almam lazım. 3 model arasında kaldım. Kryonaut, Kryonaut Extreme ve MX-6. Sizce MX-6'dan devam mı etmeliyim yoksa diğer iki macundan birini mi almalıyım?
İşlemcim 7800x3D
Soğutucum Arctic LF3 360
Şu an sistemimde MX-6 sürülü ve sürdüğüm zaman elimdeki termal macun bitmişti. Şimdi yakın zamanda termal macun yenilemesi yapacağım ve bu yüzden yeniden bir termal macun almam lazım. 3 model arasında kaldım. Kryonaut, Kryonaut Extreme ve MX-6. sizce MX-6'dan devam mı etmeliyim yoksa diğer iki macundan birini mi almalıyım?
İşlemcim 7800X3D.
Soğutucum Arctic LF3 360.
MX-6 dışında bir şey almanız her türlü daha iyi olur. MX-6 performansı fena değil ama kıvamı berbat.
F/P bir seçenek lazımsa claw's JC12 de güzel bir seçenek. YouTube'da videosu var ve Kryonaut Extreme modeli ile aynı performansa sahip.
Eminim hocam Kryonaut olanları İtopyadan, MX-6'yı Teknobiyotik'ten almayı planlamıştım. Açıkçası MX-6'dan devam etmek de istiyor canım ama Kryonaut serisi de her yerde çok övülüyor, aklımı çeldiler o yüzden.
Eminim hocam Kryonaut olanları İtopyadan, MX-6'yı Teknobiyotik'ten almayı planlamıştım. Açıkçası MX-6'dan devam etmek de istiyor canım ama Kryonaut serisi de her yerde çok övülüyor, aklımı çeldiler o yüzden.