Merhaba ben işlemcimi ve sistemi DDR5 geçiriyorum. PRO B650M-P anakartını düşünüyordum. Birçok kişi zayıf bir anakart tavsiye etmem dedi, ben de şu modele yöneldim. Bu işlemciye önerir misiniz? Kasam Rampage hacker kasama uyar mı? https://www.teknobiyotik.com/msi-ma...0-6600-mhz-oc-ddr5-soket-am5-atx-anakart.html almak isteediğim anakart MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi önerir misiniz?
Bu arada dediğiniz işlemci ve soğutucuyu sipariş ettim bir anakarta zayıf dediler VRAM ısınır dediler bu modele geçtim bende ama RAM'i de iptal etmiş bulundum.
Teşekkür ettim kaydettim videoyu oynatma listeme izleyeceğim. Ama artık almış bulundum çok da met edilince fiyatı artırıp soğutması falan muazzam deniyor. RAM konusunda bilgisiz kaldım
Teşekkür ettim kaydettim videoyu oynatma listeme izleyeceğim. Ama artık almış bulundum çok da met edilince fiyatı artırıp soğutması falan muazzam deniyor. RAM konusunda bilgisiz kaldım
Çok teşekkür ederim birçok noktada sizin yardımınız pahabiçilemez. Ön ayak olduğunuz için ve değerli zamanınızdan ayırdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.