Vadbav

Başarılı
Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin bütçeniz maksimum 20.000 TL idi ama sürekli yükseliyor. Hayırlısı bakalım.

Yukarıda kapsamlı bir B650 incelemesi var.

Hocam anakartı biraz güncelledim şu modele çıktım araştırmalarım sonucu hem ileriye dönük olur diye buna uygun EXPO falan olan RAM bakıyorum. https://www.teknobiyotik.com/msi-ma...0-6600-mhz-oc-ddr5-soket-am5-atx-anakart.html

Sizin bütçeniz maksimum 20.000 TL idi ama sürekli yükseliyor. Hayırlısı bakalım.

Yukarıda kapsamlı bir B650 incelemesi var.

Bu arada dediğiniz işlemci ve soğutucuyu sipariş ettim bir anakarta zayıf dediler VRAM ısınır dediler bu modele geçtim bende ama RAM'i de iptal etmiş bulundum.

Tomahawk kalitesinde o listeye girmiş birden fazla anakart var ve fiyatları daha uygun. Size o yüzden videoyu gönderdim.

Teşekkür ettim kaydettim videoyu oynatma listeme izleyeceğim. Ama artık almış bulundum çok da met edilince fiyatı artırıp soğutması falan muazzam deniyor. RAM konusunda bilgisiz kaldım :D

Teşekkür ettim kaydettim videoyu oynatma listeme izleyeceğim. Ama artık almış bulundum çok da met edilince fiyatı artırıp soğutması falan muazzam deniyor. RAM konusunda bilgisiz kaldım :D
Size kalmış ama 2000-2500 TL gibi bir fazladan ödeme yapmışsınız. İyi kullanımlar dilerim tabii.

Size kalmış ama 2000-2500 TL gibi bir fazladan ödeme yapmışsınız. İyi kullanımlar dilerim tabii.

Çok teşekkür ederim birçok noktada sizin yardımınız pahabiçilemez. Ön ayak olduğunuz için ve değerli zamanınızdan ayırdığınız için çok ama çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin.