ForeverSport

Başarılı
Merhaba arkadaşlar,

Elimde olan parçalarım;
  • Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi
  • Kasa: MSI MPG Gugnir 300R Aırflow
  • CPU Soğutucu: Corsair H150 360 mm
  • SSD: Samsung 980 Pro MZ 500 GB 6900/5000
  • PSU: MSI MPG A850GF 850W 80 Plus Gold 140 mm Full moduler
  • Monitör: MSI 27" MAG 274UPF Rapid IPS 3840x2160 (UHD) 16:9 4K 144 Hz
  • İşlemci: AMD Ryzen 7 7800x3D
  • Ekran Kartı: MSI RTX 4070 Super Gaming X
Arkadaşlar RAM konusunda uzman arkadaşların desteğine ihtiyacım var. Anakartın uyumluluk listesine bakıyorum ama piyasada özellikle Kingston konusunda sıkıntı var. Hangi marka tercih etmeliyim? OC vs. yapmayacağım... 32 mi almalıyım? Yoksa 64 mü? Bana DDR5 AMD EXPO önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş hocam EXPO RAM'lerin MHz sorunu devam ediyor mu? Ben bu zamana kadar RAM olarak hep Corsair kullandığım için Corsair model önereceğim. Burada RAM konusunda uzman biri vardı onun nicki aklımda değil o gerekirse daha iyi yorum yapar.

Hocam amazondan attığınız model almanya tarafından geliyor. (Amazon Germany) garanti süreci orijinalliği vs sıkıntı olmaz dimi? Burada stok kısmında bir sorun var sanırım…

Hocam Amazon'dan attığınız model Almanya tarafından geliyor. (Amazon Germany) garanti süreci orijinalliği vs sıkıntı olmaz değil mi? Burada stok kısmında bir sorun var sanırım…

Hocam bir sorun olduğunda ilk Amazon ile görüşüyorsun zaten fakat garanti konusunda bir şey diyemem. Genelde aldığım RAM'ler yurt dışından gelmiyordu çünkü. İstersen müşteri asistanı ile bu durumu görüş. Ona göre karar verebilirsin. Aslında alternatifin bol aslında.

Hocam Amazon'dan attığınız model Almanya tarafından geliyor. (Amazon Germany) garanti süreci orijinalliği vs sıkıntı olmaz değil mi? Burada stok kısmında bir sorun var sanırım…

Bütçe konusunda sıkıntı yoksa linkteki ürün gayet kaliteli ve uyumlu bir ürün. İncelemeni tavsiye ederim.

Bütçe konusunda sıkıntı yoksa linkteki ürün gayet kaliteli ve uyumlu bir ürün. İncelemeni tavsiye ederim.

Hocam merhaba. Bu Rami gördüm fakat anakartımın uyumluluk listesinde bu ram yok... Problem olmaz mı?

Fakat bu var görünüyor... Aşağıda attığım... Bu nasıldır?