Detaylar
Kim cevapladı?@ChapoCups, pek bir albenisi yok. Özellikle parçalar 2. el, fiyat fazla. 80.000 civarına 9070 XT sistem toplanıyor zaten.
ChapoCups
Çalışkan
İstersem ekran kartını çıkartıp alabilirim.
Toplama sistem uygun mu?
ChapoCups
Çalışkan
@ChapoCups, pek bir albenisi yok. Özellikle parçalar 2. el, fiyat fazla. 80.000 civarına 9070 XT sistem toplanıyor zaten.
Parçalar bu kalitede oluyorsa ben hemen alayım 80'e sıfır R7 7800X3D. En fazla işlemci R5 7500F olunca alabiliyorum. Onun dışında ekran kartını almak istemezsem fiyatı biraz düşüreceğini söyledi.
Nasıl yani? Anlamadım.
Kullanım amacı ne olacak? Hikayeli oyunlar için 7800X3D mantıklı kalmıyor pek, özellikle 2K çözünürlükte. FPS oyunları mı oynayacaksınız?Parçalar bu kalitede oluyorsa ben hemen alayım 80'e sıfır R7 7800X3D. En fazla işlemci R5 7500F olunca alabiliyorum. Onun dışında ekran kartını almak istemezsem fiyatı biraz düşüreceğini söyledi.
Nasıl yani? Anlamadım.
Parça parça satın almak yani.
ChapoCups
Çalışkan
Kullanım amacı ne olacak? Hikayeli oyunlar için 7800X3D mantıklı kalmıyor pek, özellikle 2K çözünürlükte. FPS oyunları mı oynayacaksınız?
Daha önce hiç PC birleştirmedim bu yüzden biraz tedirgin oluyorum hazır almak istiyorum.
Kullanım amacı ne olacak? Hikayeli oyunlar için 7800X3D mantıklı kalmıyor pek, özellikle 2K çözünürlükte. FPS oyunları mı oynayacaksınız?
Ben online oyun da oynuyorum Warzone BF Arc vs hikayeli de oynuyorum hikayeli kısımda 2K oynamak istiyorum bunun yanında yayın da yapmayı düşünüyorum.
Bilgisayarcıya toplatırsınız. Hazır sistemlerde bulunan RAM, anakart, PSU dandik oluyor genelde.Daha önce hiç PC birleştirmedim bu yüzden biraz tedirgin oluyorum hazır almak istiyorum.
Bu senaryoda 9700X daha mantıklı.Ben online oyun da oynuyorum Warzone BF Arc vs hikayeli de oynuyorum hikayeli kısımda 2K oynamak istiyorum bunun yanında yayın da yapmayı düşünüyorum.
ChapoCups
Çalışkan
Bilgisayarcıya toplatırsınız. Hazır sistemlerde bulunan RAM, anakart, PSU dandik oluyor genelde.
Bu senaryoda 9700X daha mantıklı.
FPS videolarına bakıyorum da 7800X3D daha iyi duruyor ama neden öyle peki çoklu işlemde özellikle ön bellekte 9700X 40 MB 3D 96MB.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-