Makaleler
17

Oyun performansı olarak Ryzen 7 5700x3D ile benzer performansa sahip önbellek haricinde. Alınabilir fiyata düşmüş, Akakçe'den bakınca yaklaşık 1700 TL indirim var, gayet iyi bir tutar bence.

1743281905110.webp

Son düzenleme:

Oyun performansı olarak Ryzen 7 5700x3D ile benzer performansa sahip önbellek haricinde. Alınabilir fiyata düşmüş, Akakçe'den bakınca yaklaşık 1700 TL indirim var, gayet iyi bir tutar bence.

Eki Görüntüle 136225

Başlığı yanlış yazmışım 6.832 TL olacak.
Çok uygun fiyata düşmüş pc toplayacaklar kaçırmasın.

Şu işlemcinin tek kötü yanı önbelleği, onun dışında gayet mükemmel.
Gerçi Intel'in de bu fiyat bandında yüksek önbellekli işlemcisi yok ama olsun :D
Intel'in son çıkardığı hiçbir ürünü alınmaz. Ayrıca 8700F'n önbelleği az olsa bile yine de iş görür ya.

Şahsen alınmaz.
7500F daha ucuz daha iyi, 32MB önbellek ciddi üstünlük sağlıyor.
8400F değil 8700F'den bahsediyoruz. 7500F'den daha iyi performans sağlıyor önbelleğe bağımlı olmayan oyunlarda. Ayrıca 8C/16T olması sayesinde sadece oyun amaçlı değil de genel kullanım amacıyla daha mantıklı bir işlemci olabiliyor tek amacı oyun olmayanlara. Bir işlemcinin "iyi" veya "kötü" olduğunu doğrudan oyun performansına bakıp anlayamayız, işlemcilerin tek amacı oyun değil çünkü.

8400F değil 8700F'den bahsediyoruz.
Ben de 8700F'ten bahsediyorum.🤡
Bir işlemcinin "iyi" veya "kötü" olduğunu oyun performansına bakıp anlayamayız, işlemcilerin tek amacı oyun değil çünkü.
Haklısın ama benim için sadece oyun performansı önemli, dikkat edersen cümle başına şahsen yazmışım.
FPS oyunları dışında benzer FPS değerleri gösteriyorlar.
Bu çok enteresan bakış açısı, işlemci kıyaslarken FPS oyunlarını baz almıyorsak bir anlamı kalmaz.
Grafik ağırlıklı oyunlarda zaten ana kahraman ekran kartı.

Ben de 8700F'ten bahsediyorum.🤡

Haklısın ama benim için sadece oyun performansı önemli, dikkat edersen cümle başına şahsen yazmışım.

Bu çok enteresan bir bakış açısı, işlemci kıyaslarken FPS oyunlarını baz almıyorsak bir anlamı kalmaz ki.
Grafik ağırlıklı oyunlarda zaten ana kahraman ekran kartı.
Senin için oyun performansı önemliyse o zaman oyun performansı iyi olanı alırsın olur biter. Ayrıca oyunlar sadece FPS oyunlarından ibaret değil haberin olsun.