AMD Ryzen 7 9700X'in yanına anakart arıyorum, bütçem 8.000TL
Son düzenleyen: Moderatör:
300 çıkıp alın geçin.
![]()
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Neredeyse 1K farkla B650 Tomahawk satılıyorken yüzüne bakmayacağım bir anakart diyebilirim. Hadi Tomahawk bütçenize uymasa yine belki derim de alınmaz hocam. Şu an overpriced zaten. 7K edecek bir anakart değil.
Bu nasıl olur hocam peki? Alternatif olarak.
Ekstra olarak anakart indirimi beklemek mantıklı olur mu? Yoksa ona göre alacağım.300 çıkıp alın geçin.
![]()
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart
MSI Mag B650 Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) M.2 AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kesin bir şey söyleyemem maalesef hocam. Piyasa şu an oynak. Kasım'da Vatan'da 7600 liraydı zaten Toma. Yeni bitti indirimi.Ekstra olarak anakart indirimi beklemek mantıklı olur mu? Yoksa ona göre alacağım.
Alacağım galiba, teşekkürler.Kesin bir şey söyleyemem maalesef hocam. Piyasa şu an oynak. Kasım'da Vatan'da 7600 liraydı zaten Toma. Yeni bitti indirimi.
ROG B650-A 8000 bandına düşerse o tercih edilebilir ama pek sanmıyorum. Onun dışında şu an 8.3K'ya alacağınız en iyi anakart B650 Tomahawk.
Tamamdır hocam, biraz bekleyip alacağım. Sonra indirim olur sıkıntı.ROG B650-A 8000 bandına düşerse o tercih edilebilir ama pek sanmıyorum. Onun dışında şu an 8.3K'ya alacağınız en iyi anakart B650 Tomahawk.