Serhat_48
Başarılı
RX 9070XT veya 7900XT için 850W yeterli midir? birde kasanın üst kısmına koyacağım sıvı soğutmayı onun için 2 fanlı sıvı soğutucu önerirseniz daha iyi olur.
Yeterli.
850w psu yeterli olur. 240mm sıvı soğutma 9800x3d için bence yeterli olmaz.RX 9070XT veya 7900XT için 850W yeterli midir? birde kasanın üst kısmına koyacağım sıvı soğutmayı onun için 2 fanlı sıvı soğutucu önerirseniz daha iyi olur.
Hocam RAM ve sivi sogutmayi bununla degistirirsek cok daha iyi olur.
PSU da.
Ne farki var, nesi daha kaliteli bi anlatsana
Ne farki var, nesi daha kaliteli bir anlatsana
İkisinde de SK Hynix A-die var ikisi de 6000MHz ve CL30.
Ne farki var, nesi daha kaliteli bir anlatsana
İkisinde de SK Hynix A-die var ikisi de 6000MHz ve CL30.
Patriot Viper Venom RAM'lerde stabilite sorunu görülüyor. Bazıları yaşadı ve ne yapsak çözüm bulamadık.
Patriot DDR4'te çok başarılıydı. Aynı atılım DDR5'te yapamadılar. Pstriot RAM'lerde stabilite sorunu yaşayan birkaç kişi gördüm. Çözülemeden iade edildiler. Aynı mantıkla o zaman Corsair Dominator Titanium ile Patriot arasında fark yok diyelim.
Hocam şimdi ben de internette XPG RAM ile ilgili sorun yaşayan birini gördüm desem XPG'yi kalitesiz mi yapar?
Hocam şimdi ben de internette XPG RAM ile ilgili sorun yaşayan birini gördüm desem XPG'yi kalitesiz mi yapar?
İkisi aynı MHz de değiller bir kere hocam bası fark olmasın tabii ki Corsair daha iyi o durumda.