RX 9070XT veya 7900XT için 850W yeterli midir? birde kasanın üst kısmına koyacağım sıvı soğutmayı onun için 2 fanlı sıvı soğutucu önerirseniz daha iyi olur.
RX 9070XT veya 7900XT için 850W yeterli midir? birde kasanın üst kısmına koyacağım sıvı soğutmayı onun için 2 fanlı sıvı soğutucu önerirseniz daha iyi olur.
Patriot DDR4'te çok başarılıydı. Aynı atılım DDR5'te yapamadılar. Patriot RAM'lerde stabilite sorunu yaşayan birkaç kişi gördüm. Çözülemeden iade edildiler. Aynı mantıkla o zaman Corsair Dominator Titanium ile Patriot arasında fark yok diyelim.
Patriot DDR4'te çok başarılıydı. Aynı atılım DDR5'te yapamadılar. Pstriot RAM'lerde stabilite sorunu yaşayan birkaç kişi gördüm. Çözülemeden iade edildiler. Aynı mantıkla o zaman Corsair Dominator Titanium ile Patriot arasında fark yok diyelim.
Desem? Kesinlik belirtmiyor. Hadi demiş olun. Aynı sorunu aynı şekilde yaşayan kaç kişi göreceksiniz? Sorunda küçümsenecek bir sorun değil.
Ayrıca ben rastgele internette görmedim. Başka bir forumda Patriot RAM önerdiğimiz kişiler sistemi aldıktan sonra bizi etiketledi sorunun çözümü nedir diye ve çözemedik. Her şeyi denedik ve çözemedik.