DracheN

Başarılı
Arkadaşlar 7800X3D yerine 9800X3D alacağım ve haliyle termal macun da alacağım. İsteğim hem uzun yıllar gitsin hem de en iyisi olsun. Sıvı metal olmasın, normal macun olursa sevinirim. Öneriniz var mıdır?

Thermal Grizzly ve Arctic MX6 ön plana çıkıyor çoğunlukla. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Thermalright TFX de tercih edilebilir. Kıvam olarak çoğu macuna göre daha katıdır, normalden daha uzun süre değişim yapmanıza gerek kalmaz.

Ekleme; TF9'da rahatlıkla tercih edilebilir. Hangisinin fiyatı daha uygun ise onu tercih etmenizi öneririm, ciddi farklar olmayacaktır.

Thermalright TFX de tercih edilebilir. Kıvam olarak çoğu macuna göre daha katıdır, normalden daha uzun süre değişim yapmanıza gerek kalmaz.

Ekleme; TF9'da rahatlıkla tercih edilebilir. Hangisinin fiyatı daha uygun ise onu tercih etmenizi öneririm, ciddi farklar olmayacaktır.
Arctic MX6 nasıldır hocam?

Önerdiğimiz her iki macundan da daha aşağıda fakat kısa vadeli uygulamalarda sorun çıkarmayacaktır. Yine de almışken birkaç lira fazla verip TF9 ya da TFX tercih etmenizi öneririm.

Piyasadaki çoğu macunu deneyimledim. Benim için en iyi macun thermalgrizzly krynout extreme oldu. Pembe ve değişik bir kıvama sahip bir macun ayrıca fiyatıda biraz pahalı. Yanılmıyorsam 1-2gr 600-700TL arasına satılıyor. Ayrıca termal macun piyasasında çok ama çok sahte ürün oluyor tavsiyem teknobiyotik isimli firmadan satın alın hem onların termal macunları istifledikleri bir alanları var bu sayede kurumuş ve özelliğini kaybetmiş olmuyor macunlar.

Not: Teknobiyotik ile ilgili hiçbir ilişkim veya antlaşmam yoktur. Sadece tavsiyede bulunuyorum.