Dosya Ekleri

• cachemem.webp
    cachemem.webp
    169,6 KB · Görüntüleme: 20
CS2 alayim 1-2 kere bench, daha sonra Valorant bakalim. 1.9 VDD 1.4 SOC yakisir gibi. :)

@shiiw Şimdi Mixed iken al o testleri ama ortalamasını not et. Sonrasına tRFC'ler zaten 372-248 ayarlı. Bu haldeyken normal moda çekip AIDA ve bench tekrarı yap. Hangisi daha tutarlı %1 veriyor, görelim. @shiiw Testlerde de varyasyon olabilir, ortalamayı al. Normal moddayken Write 96-97 sabitleyebilir. Mixed Write veriyor çünkü sana. Normalde iken muhtemelen 97 olması lazım Write. Ona göre baz al.

Benim şuanki profilde write 92-93k idi yanlış hatırlamıyorsam, az önce kapadım PC yi. Yarın tekrar bakarım.

6400-2133 öyle. Para verseler kullanmam, bu FCLK olayına çok takılıyorum ben ama gaming için fark hissetmezsin. Takıntısı olmayan adam zaten bu kadar uğraşmaz, EXPO kapalı kullanır diye düşünüyorum. :) Şu tek CCD direkt olarak FCLK'ya bağımlı, 70K limiti var. 2 CCD'de 100K ve üzeri görülüyor yine. Zen 6'da bu durum değişmediyse boşuna geçmeyin. X3D var zaten sende, 5.5 yerine 6.5 olduğunda aşırı bir katkısı olmaz. Artık kaç GHz olacaksa. AMD adam silkeleme sanatında ustadır, gözünüzü dört açın. CCD 4'ten 2 nm indi ama IO Die 6 nm sabit kaldı. Buradan bir şeyler anlamanız lazım.

@Ayhan Dönmez @shiiw @X99 artık gerçekten uğraşmayacağım, bir şeyi yapsam başka şeyi yapamıyorum. İlla bir şeyden fedakarlık etmem lazım. AM5 MSI daha almam bu saatten sonra, ASUS ve 1DPC şiddetle şart. 20 sayfadan aşağı MSI konusu yok forumda doğru düzgün. Bıktım yemin ediyorum, şu yeni seri çıksın artık.

@Ayhan Dönmez hocam 6400 CL26 2133 FCLK bırakabilirim.

@MAH0A Gaming için 6400-2133 ile 6200-2200 ciddi fark hissetmezsin, 6400-2133 gecikme daha iyi verebilir. Bant genişliği de önemli bir yerden sonra.

@Ayhan Dönmez @shiiw @X99 artık gerçekten uğraşmayacağım, bir şeyi yapsam başka şeyi yapamıyorum. İlla bir şeyden fedakarlık etmem lazım. AM5 MSI daha almam bu saatten sonra, ASUS ve 1DPC şiddetle şart. 20 sayfadan aşağı MSI konusu yok forumda doğru düzgün. Bıktım yemin ediyorum, şu yeni seri çıksın artık.

@Ayhan Dönmez hocam 6400 CL26 2133 FCLK bırakabilirim.

Üyecikler tarafından saldırı altındayım, bak bugün bir saldırıya daha uğradım. Can güvenliğim tehlikede, @Halo dayıdan koruma talep ediyorum. :cool:

Marka seviciliği almış başını gitmiş, burada uğraşan yine bizleriz. Körü körüne savunuyor insanlar, cehalet hat safhada. @MAH0A