Prapor

Başarılı
Merhaba RTX 5080/9800X3D kullanıyorum ve FO27Q5P ile PG27UCDM arasındayım. Halihazırda AW2725DF kullanıyorum ve 4K çözünürlüğe geçip geçmeme konusunda kararsızım. Motion clarity benim için önemli; genellikle BF6, Tarkov türevi FPS oyunları oynuyorum. Sizce hangisini almalıyım?

360 Hz OLED ile 500 Hz OLED arasında güzel bir fark var ama saydığınız oyunlarda 360 FPS üstünü görmek zor. Hadi diyelim gördünüz, 360 Hz OLED ile 500 Hz OLED arasında çağ atlatacak fark yok. Masraf yapmayı mantıksız buluyorum. Elinizde 360 Hz OLED olmasaydı alınabilirdi. Bir de burn-in durumu varken eldekiyle idare edip Gen 6 falan beklemek daha mantıklı bence.

Ama benim para sıkıntım yok, fark görür müyüm diye soruyorsanız biraz fark görürsünüz. O zaman alıp geçin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
360hz oled ile 500hz oled arasında güzel bir fark var ama saydığınız oyunlarda 360 FPS üstünü görmek zor. Hadi diyelim gördünüz, 360hz oled ile 500hz oled arasında çağ atlatacak fark yok. Masraf yapmayı mantıksız buluyorum. Elinizde 360hz oled olmasaydı alınabilirdi. Bir de burn ın durumu varken eldekiyle idare edip gen 6 falan beklemek daha mantıklı bence.

Ama benim para sıkıntım yok, fark görür müyüm diye soruyorsanız biraz fark görürsünüz. O zaman alıp geçin derim.
4K kaldıracağına emin olsam PG’yi alacağım da emin değilim.

Bence para konusunda en ufak bile sıkıntı olur diyorsanız almayın. Çünkü 360 FPS üstünü göremezseniz bire bir aynı hareket performansına sahip olacaksınız. Sadece 360 FPS üstünde fark olacak.
UHBR20 ve HDMI2.1’e ihtiyacım olduğu için değişiyorum açıkçası, 500Hz’nin bana motion clarity haricinde bir faydası olmayacak.

FO27Q5P ile XG27AQDPG arasındayım şu an, sizce hangisi daha iyi olur?

Son düzenleme: