Rousseau

Gelişen
Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117K tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.

SSD tercihin RAM tercihin sisteme olmamış hocam. Toplam bütçen nedir hepsi için.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD tercihin RAM tercihin sisteme olmamış hocam. Toplam bütçen nedir hepsi için.
Önerdiğiniz RAM ve SSD'yi atabilir misiniz hocam?

Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117k tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.

Teşekkürler, değerlendireceğim.

RAM olarak G.Skill Trident Z 6400 MHz CL 32 veya XPG Lancer 6000MHz CL 30 bakabilirsin.

Teşekkürler.
Var mıdır başka değişmesi gereken parça?

Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117K tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.

Kendim dizmeyi düşünüyorum ama başka sistemi ucuzlatmak için tavsiyeniz var mıdır hocam?

RAM olarak G.Skill Trident Z 6400 MHz CL 32 veya XPG Lancer 6000MHz CL 30 bakabilirsin.

Bahsettiğiniz şu mudur hocam?