Merhabalar, bir bilgisayar topluyorum ama pek bir bilgim yok. Kulaktan dolma bilgilerle şöyle bir sistem topladım. Kasaya kaç fan almalıyım ilk sormam gereken soru bu. Başka var mıdır bir eksik değiştirilmesi gereken parça?
Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117K tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.
Merhaba, bir bilgisayar topluyorum ama pek bir bilgim yok. Kulaktan dolma bilgilerle şöyle bir sistem topladım. Kasaya kaç fan almalıyım ilk sormam gereken soru bu. Başka var mıdır bir eksik değiştirilmesi gereken parça?
990 Pro overpriced normal bir kullanıcı için tamamen para israfından başka bir şey değil hocam. Renegade olabilir fakat Exceria Pro fazlasıyla yeterli.
Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117k tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.
Topladığınız sistem ekipmanlar hariç 117K tutuyor. Topladığınız sistem güzel fakat bir tık pahalı gibi. Şu sistemi alarak 23K daha ucuza alabilirsiniz. 7800X3D ve 9800X3D arasında -eğer profesyonel olarak oynamıyorsanız- fiyat farkına değecek kadar fazla performans farkı yok. O yüzden ben olsam attığım sistemi alıp 23 bin lirayı farklı şeyler için değerlendiririm. Keza 23 bin liraya en az 5-10 yıllık oyun kütüphanenizi kurabilirsiniz.