Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emircan60TR

Uzman
Merhaba, bugün itibarıyla sistemimi kurdum ama sisteme start verince ekrana görüntü gelmiyor. PSU bağlantılarını 2 defa yaptım, RAM'leri tek tek denedim, silgiyle temizledim ona rağmen görüntü gelmiyor. Hem monitör hem de TV üzerinden denedim yine yok. Eski kasamdaki 1050 Ti söküp tekrar denedim olmadı.

Sistemim:
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-E Gaming
İşlemci: Ryzen 7 9800X3D
Soğutucum: Cooler Master 212 Dual Black Edition
Kasa: Aerocool Airhawk Duo
PSU: MSI A1250GL 1250W ATX 3.1 PCI Express 5.1
RAM: G.Skill Ripjaws 6400MHz 32X2
SSD: Samsung 990 Pro 2TB

Dosya Ekleri

• IMG_20241221_034331.webp
    IMG_20241221_034331.webp
    311,7 KB · Görüntüleme: 107
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, bugün itibarıyla sistemimi kurdum ama sisteme start verince ekrana görüntü gelmiyor. PSU bağlantılarını 2 defa yaptım, RAM'leri tek tek denedim, silgiyle temizledim ona rağmen görüntü gelmiyor. Hem monitör hem de TV üzerinden denedim yine yok. Eski kasamdaki 1050 Ti söküp tekrar denedim olmadı.

Sistemim:
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-E Gaming.
İşlemci: Ryzen 7 9800X3D.
Soğutucum: Cooler Master 212 Dual Black Edition.
Kasa: Aerocool Airhawk Duo.
RAM: G.Skill Ripjaws 6400MHz 32x2.
SSD: Samsung 990 Pro 2TB.

BIOS flashback ile BIOS güncellemesi yapmayı deneyin.

Sistemim:
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-E Gaming.
İşlemci: Ryzen 7 9800X3D.
Soğutucum: Cooler Master 212 Dual Black Edition.
Kasa: Aerocool Airhawk Duo.
RAM: G.Skill Ripjaws 6400MHz 32x2.
SSD: Samsung 990 Pro 2TB.

Çözüm
0D RAM hatasıdır. Slotları değiştirerek dene soldan sağa olacak şekilde 2. ve 4. slota tak.

Hocam denedim olmadı. BIOS flashback deneyeceğim şimdi.

Hocam sizlere nasıl teşekkür etsem yeridir. Dünden beri sök tak kafayı yedim. ASUS anakart ilk defa kullanıyorum, şu an BIOS Update geçti RAM slotlarıyla alakalı bir durum söz konusu değilmiş. Teşekkürler tekrardan.

Hocam denedim olmadı. BIOS flashback deneyeceğim şimdi.

Hocam sizlere nasıl teşekkür etsem yeridir. Dünden beri sök tak kafayı yedim. ASUS anakart ilk defa kullanıyorum, şu an BIOS Update geçti RAM slotlarıyla alakalı bir durum söz konusu değilmiş. Teşekkürler tekrardan.

Rica ederim hocam. İyi günler.