hazır geliyor hocam sıvı doldurma veya sıvı değişimi falan diye bir şey yok.
Bazı markalarda gördümde o yüzden sordum
hazır geliyor hocam sıvı doldurma veya sıvı değişimi falan diye bir şey yok.
Onlar custom sıvı soğutmalar için cam borular ile özel yapılanlar yani.
Baktığınız kasa E-ATX bu arada, normal kasalara göre bi tık daha büyük duracaktır masada. Eğer boyutu sorun değil derseniz NZXT'nin bu kasasına da bakabilirsiniz.Hocam mesela Lian Li V100R kasa aldığımda 4 fan mevcut olarak geliyor, maksimum fan adedi 7 Ben bu sıvı soğutucuyu alırken işlemci haricinde normal hava desteğine de katkısı oluyor mu?
Geçen gün vatan'da indirimdeydi, sık sık düşüyor en sona bırakın bence. Genelde cumaları düşüyor.Ekran kartıyla kasa kaldı şu anlık ekran kartını uygun fiyata bulursam hemen alacağım da son zamanlarda pek gelmiyor gibi.
Baktığınız kasa e-ATX bu arada, normal kasalara göre bir tık daha büyük duracaktır masada. Eğer boyutu sorun değil derseniz NZXT'nin bu kasasına da bakabilirsiniz.
Geçen gün Vatan'da indirimdeydi, sık sık düşüyor en sona bırakın bence. Genelde cumaları düşüyor.
İki kasa da birbirinden kötü.
Veya akvaryum kasa isterseniz de bu model olabilir.
Liqmaxflo 360 3'e geliyorken çok gereği yoktu ama fena gelmemiş. Ama kalın model. Daha büyük kasalara bakman lazım.Arctic Liquid Freezer III Pro aldım hocam 4500'e geldi banka kampanyası ile.
Adam az önce kalın 360 aldı, üstte 360 bile desteklemeyen kasa önermek neden?Baktığınız kasa E-ATX bu arada, normal kasalara göre bi tık daha büyük duracaktır masada. Eğer boyutu sorun değil derseniz NZXT'nin bu kasasına da bakabilirsiniz.
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...cc-h52fb-r1-2-fanli-atx-fiyati,812599409.html
Sakın ön tarafa AIO takma, planını da yapma. Sadece GPU'yu boğarsın kasa ona göre özellikle tasarlanmadığı sürece.Aldıgım sıvı sogutucu bunun üstüne olmuyor sanırım 240 mm diyor ön tarafa oluyor herhalde.
İki kasa da birbirinden kötü.
Liqmaxflo 360 3'e geliyorken çok gereği yoktu ama fena gelmemiş. Ama kalın model. Daha büyük kasalara bakman lazım.
Adam az önce kalın 360 aldı, üstte 360 bile desteklemeyen kasa önermek neden?
Sakın ön tarafa AiO takma, planını da yapma. Sadece GPU'yu boğarsın kasa ona göre özellikle tasarlanmadığı sürece.