ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,
TUF X870E-Plus, R7 9800X3D, RTX 5070, 64 GB CL30 6000 MHz RAM kullanmaktayım. Gecikmeyi düşürmek ve daha fazla performans almak için yapmam gereken BIOS ayarları ve Windows ayarlarını paylaşır mısınız? Custom OS vb. çözümlere de açığım, güvenlik takıntım yoktur.

Monitör ASUS ROG değil mi bende de 380 Hz olanı var.

ASUS vardı montör kaynaklımı dedim değiştirdim BenQ geçtim ilk günler iyiydi sonra çamurlaştı oyunum dün gece çok iyiydi kaydettim BIOS bunları da deneyeceğim yavas yavas biriktiriyorum gerekli bilgileri tamamen gereksiz etki edenleri kapatıp deniyorum ve not ediyorum.

ASUS vardı montör kaynaklımı dedim değiştirdim BenQ geçtim ilk günler iyiydi sonra çamurlaştı oyunum dün gece çok iyiydi kaydettim BIOS bunları da deneyeceğim yavas yavas biriktiriyorum gerekli bilgileri tamamen gereksiz etki edenleri kapatıp deniyorum ve not ediyorum.

BenQ da iyidir almayı düşündümde fazlasına gerek yok dedim.

Mouse dongle için özel kablo aldım PC de değişmeyen tek sıvı sogutma kaldı egzoz fan sıvı sogutma RGB kasa egb ve fanlarını hepsini iptal ettim ön USB portlarına kadar sadece Power SW reset SW AiO pump kontrölcü ile baglanan CPU fanlarını birleştirdim CPU fana taktım kontörcüyüde devreden çıkarıp sıvı sogutmanın fanlarını anakarta baglamayı düşünüyorum gereksiz eleman ek kablodan nefret ediyorum.

@Ayhan Dönmez hocam randyatörün fan3 adet tek kabloyla birleşiyor ben bunları direk anakarta baglamak istiyorum aradaki 3 kabloyu birleştiren kontröcüyü kulanmak istemiyorum hangi pine takabilirim.

Mouse dongle için özel kablo aldım PC de değişmeyen tek sıvı sogutma kaldı egzoz fan sıvı sogutma RGB kasa egb ve fanlarını hepsini iptal ettim ön USB portlarına kadar sadece Power SW reset SW AiO pump kontrölcü ile baglanan CPU fanlarını birleştirdim CPU fana taktım kontörcüyüde devreden çıkarıp sıvı sogutmanın fanlarını anakarta baglamayı düşünüyorum gereksiz eleman ek kablodan nefret ediyorum.

@Ayhan Dönmez hocam randyatörün fan3 adet tek kabloyla birleşiyor ben bunları direk anakarta baglamak istiyorum aradaki 3 kabloyu birleştiren kontröcüyü kulanmak istemiyorum hangi pine takabilirim.

Ayrı ayrı bağlamak çok mantıklı olmaz. Çoklayıcı ile 3 fanı CPU_Fan bağlamak mantıklı. AIO pompa bağlantısını PUMP_Fan kısmına takacaksın.

CPU, cpu_opt ve SYS_FAN takabilirsin. CPU ve SYS_FAN devrini eşit ayarla. Optional zaten CPU ile aynı dönecek. Pump girişine pompa bağlı olsun yine.

6 gibi sizdeyim hocam operasyon yapacagız yine BIOS bu sefer inanıyorum bir şeyler değişeceğine ve değişmeyen tek şey Vodafone hizmet sağlayıcısı bugün onu da TurkNet'e geçireceğim.

6 gibi sizdeyim hocam operasyon yapacagız yine BIOS bu sefer inanıyorum bir şeyler değişeceğine ve değişmeyen tek şey Vodafone hizmet sağlayıcısı bugün onu da TurkNet'e geçireceğim.

Custom Firmware desteği varsa OpenWrt falan kurabiliyorsun. O tarz bir şey denedin mi yoksa ZTE modem mi var?

@Bandırmalı1965 @LH44 2v VDD IO insta kill atmış o halde. Garanti sürecinden haber var mı? 2v verdiğini demeseydin.

@Bandırmalı1965 Hocam 2v water chiller ya da LN2 sıvı nitrojen tutamıyor mu? Direkt öldürmüş CPU ve RAM.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör: