Ryzen 7 9800X3D + X870E sistem için BIOS ve Windows performans ayarları

ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
Merhaba,
TUF X870E-Plus, R7 9800X3D, RTX 5070, 64 GB CL30 6000 MHz RAM kullanmaktayım. Gecikmeyi düşürmek ve daha fazla performans almak için yapmam gereken BIOS ayarları ve Windows ayarlarını paylaşır mısınız? Custom OS vb. çözümlere de açığım, güvenlik takıntım yoktur.

LN2 ölümü geciktirir. Engellemez ki hocam bu şartlarda.

Bakalım garanti kabul edecek mi, merak içindeyim.

Ben 4 farklı kit-modül değiştim serviste. Garanti sorun etmemişti. Şimdi RAM krizi var, yaklaşımları farklı olur.

Custom Firmware desteği varsa OpenWrt falan kurabiliyorsun. O tarz bir şey denedin mi yoksa ZTE modem mi var?

@Bandırmalı1965 Hocam 2v water chiller ya da LN2 sıvı nitrojen tutamıyor mu? Direkt öldürmüş CPU ve RAM.
Nokia modem de basvuru yaptım taşıyacağım Turknet'e.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ayhan Dönmez hocam çoklayıcı söktüm CPU OPT CPU fan bu iki yer var 3 tane kablo var elimde nereye takamam gerek simdi bunları.

Son düzenleme:

Yapılır. Tras değerini 38 yerine 48 gir sadece. Bir de voltaj kısmına elleme. CL30 kalsın sende ve 1.4 volt kalsın. Geri kalanları geçir.

@ggbye 2x32 a-die olan kısmı geçireceksin ortadaki. Onu karıştırma. 1.4v ve tras 48, tRC 58 olsun, geri kalanı uygun.

Son düzenleme:

SoC ayarı kaç olsun Nitro açayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…