Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Linkten ulaşabilirsiniz.
ASUS TUF Gaming A15 (2023)|Laptops For Gaming|ASUS Global
2023 TUF Gaming A15 is equipped with Windows 11, up to an AMD Ryzen™ 7040 Series Processor and up to a NVIDIA® RTX™ 4070 Laptop GPU. Fluid gameplay awaits on up to a QHD 165Hz display. Coupled with military-grade durability lets you take your game anywhere.
www.asus.com
CPU modelinin hangi çipset ailesiyle kullanıldığını öğrenmelisin. Bunun için;
Önce SB modeline bak ve SB'nin hangi çipset serisinde olduğunu öğren;
Ek olarak; setup'u çalıştırdığın zaman da desteklediği çipset serilerini görebilirsin. Next next diye tıkladığın kısımlarda yazar. Umarım konu anlaşılmıştır. Ayrıca @Recep Baltaş -overall komutuyla yüklenmesini önerir ancak şahsen kendi laptopumda o komutu kullandığım zaman touchpad'im devredışı kalıyor ve 1 daha çalışmıyor.
Ek olarak; setup'u çalıştırdığın zaman da desteklediği çipset serilerini görebilirsin. Next next diye tıkladığın kısımlarda yazar. Umarım konu anlaşılmıştır. Ayrıca @Recep Baltaş -overall komutuyla yüklenmesini önerir ancak şahsen kendi laptopumda o komutu kullandığım zaman touchpad'im devredışı kalıyor ve 1 daha çalışmıyor.
Haluk Albayrak
Yetkin
witicieen
Yetkin
Haluk Albayrak
Yetkin
bana chipset lazım işte, AMD'in sitesinde bulamadım.
Kurarken kuruluyor o da.
Son düzenleme:
bana chipset lazım işte, AMD'in sitesinde bulamadım.
İlk mesaja baksana. Oraya girince direkt chipset sürücün gözüküyor.
Linkten ulaşabilirsiniz.
- Makaleler
- 4
CPU modelinin hangi çipset ailesiyle kullanıldığını öğrenmelisin. Bunun için;
Eki Görüntüle 16791Önce SB modeline bak ve SB'nin hangi çipset serisinde olduğunu öğren;
Eki Görüntüle 16792
Eki Görüntüle 16793
Chipset INF Utility
Primarily for Intel® Chipset Products, this utility version 10.1.20020.8623 installs the Windows* INF files. See detailed description to find out if you need this file.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı