Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

demjr

Becerikli
Benim RTX 5070 ekran kartım var fakat verdiği FPS değerlerinin iyi olup olmadığını tam olarak bilmiyorum, doğrusu.

Laptop özellikleri şu şekilde: Ryzen 9 8945HX, 64 GB RAM, 2 TB SSD, RTX 5070.

CS2 veya diğer oyunlarda genel olarak kaç FPS vermeli?

Ben en yüksek ayarlarda CS2'de 200-300 FPS arası alıyorum.

Sizce normal mi?

Çözüm
Normalde Max ayarlarda 2K olarak insanlar ortalama 450 FPS almışlar laptop ile bu kadar fark olması normal mi bilmiyorum ama laptop kullancıları da 250-300 FPS aldıklarını raporlamışlar. Yani bana normal gibi geldi hatta bir video da buldum buradan da bakabilirsin.

Normalde Max ayarlarda 2K olarak insanlar ortalama 450 FPS almışlar laptop ile bu kadar fark olması normal mi bilmiyorum ama laptop kullancıları da 250-300 FPS aldıklarını raporlamışlar. Yani bana normal gibi geldi hatta bir video da buldum buradan da bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Teşekkürler hocam için rahatladı doğrusu.