BirForumcuKişi 50
Üstün
S-160 silikon matlar 450 iIe 550 arası değişiyor. Bir de ekstra bu turuncu renk bence daha güzel.
Telefon tamiri yapıyorsanız on numara. Bayağı işlevli.
Telefon tamirinde istasyon da kullanıyoruz ya hocam zaten.Sadece telefon tamiri değil evde havya kulanırken zeminin zarar görmesini de engeliyor.
Herkes telefon tamiri yapmıyor ama.Telefon tamirinde istasyon da kullanıyoruz ya hocam zaten.![]()
Elimden geldiğince her türlü elektronik tamirini yapmaya çalışıyorum diyeyim, reballing yapamasam da (ekipman almadım) konnektörleri fleksiye takabiliyorum istasyonla.
Elimden geldiğince her türlü elektronik tamirini yapmaya çalışıyorum diyeyim, reballing yapamasam da (ekipman almadım) konnektörleri fleksiye takabiliyorum istasyonla.
Yılda 1-2 yapıyorum ama alsam mı acaba? Tamir yaparken çok eksikliğini çekiyorum ama çok kullanmayacağım için alıp almamakta kararsızım.Telefon tamiri yapıyorsanız on numara. Bayağı işlevli.
Yılda 1-2 yapıyorum ama alsam mı acaba? Tamir yaparken çok eksikliğini çekiyorum ama çok kullanmayacağım için alıp almamakta kararsızım.