S Pen geri tuşu nasıl atanır?

seeraddar

Yetkin
Cihaz
Tab S11
Yanlış yazınca silmekle uğraşmak istemiyorum. Kaleme aktaralım, kalemin üzerindeki o tuşa basınca geri alsın. Bunu birisi yapmış ama nasıl yaptı bilmiyorum. Ben bu özelliği nasıl oraya atarım?

Yanlış yazınca silmekle uğraşmak istemiyorum. Kaleme aktaralım, kalemin üzerindeki o tuşa basınca geri alsın. Bunu birisi yapmış ama nasıl yaptı bilmiyorum. Ben bu özelliği nasıl oraya atarım?
S Pen geri tuşunu atan bir özelliği aktif hale getirmeniz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar Uygulamasını Açın:
- Cihazınızın ana ekranında "Ayarlar" uygulamasını açın.

2. Geliştirici Seçenekleri:
- "Ayarlar" menüsünde "Gelişmiş özellikler" veya "Cihaz bakımı" seçeneğine gidin.
- Ardından "S Pen" veya benzeri bir seçenek bulup tıklayın.

3. S Pen Tuşu Ayarları:
- "S Pen" menüsünde, "S Pen Tuşu" veya "S Pen Kısa Yol Tuşları" seçeneğine gidin.
- Burada S Pen butonunun işlevlerini özelleştirme seçeneklerini göreceksiniz.

4. Geri Alma İşlevi Ekleme:
- "Geri Al" veya benzeri bir seçenek varsa buradan Geri işlevini S Pen geri tuşuna atayın.
- Eğer bu seçenek yoksa, uygulama bazında (örn. Notlar, çizim uygulamaları) geri almak için ayar yapmanız gerekebilir.

5. Kayıt Et ve Çık:
- Yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve menüden çıkın.

6. Test Edin:
- S Pen'in geri tuşuna basarak geri alma işlevinin çalıştığını kontrol edin.

Bu adımlar S Pen'in geri tuşunu kullanarak basitçe geri alma işlevini atamanıza yardımcı olacaktır. Eğer özelleştirme seçenekleri görünmüyorsa veya sorun devam ediyorsa, cihaz modelinizi belirtmekte fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…