seeraddar

Yetkin
Cihaz
Tab S11
Yanlış yazınca silmekle uğraşmak istemiyorum. Kaleme aktaralım, kalemin üzerindeki o tuşa basınca geri alsın. Bunu birisi yapmış ama nasıl yaptı bilmiyorum. Ben bu özelliği nasıl oraya atarım?

Yanlış yazınca silmekle uğraşmak istemiyorum. Kaleme aktaralım, kalemin üzerindeki o tuşa basınca geri alsın. Bunu birisi yapmış ama nasıl yaptı bilmiyorum. Ben bu özelliği nasıl oraya atarım?
S Pen geri tuşunu atan bir özelliği aktif hale getirmeniz için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ayarlar Uygulamasını Açın:
- Cihazınızın ana ekranında "Ayarlar" uygulamasını açın.

2. Geliştirici Seçenekleri:
- "Ayarlar" menüsünde "Gelişmiş özellikler" veya "Cihaz bakımı" seçeneğine gidin.
- Ardından "S Pen" veya benzeri bir seçenek bulup tıklayın.

3. S Pen Tuşu Ayarları:
- "S Pen" menüsünde, "S Pen Tuşu" veya "S Pen Kısa Yol Tuşları" seçeneğine gidin.
- Burada S Pen butonunun işlevlerini özelleştirme seçeneklerini göreceksiniz.

4. Geri Alma İşlevi Ekleme:
- "Geri Al" veya benzeri bir seçenek varsa buradan Geri işlevini S Pen geri tuşuna atayın.
- Eğer bu seçenek yoksa, uygulama bazında (örn. Notlar, çizim uygulamaları) geri almak için ayar yapmanız gerekebilir.

5. Kayıt Et ve Çık:
- Yaptığınız değişiklikleri kaydedin ve menüden çıkın.

6. Test Edin:
- S Pen'in geri tuşuna basarak geri alma işlevinin çalıştığını kontrol edin.

Bu adımlar S Pen'in geri tuşunu kullanarak basitçe geri alma işlevini atamanıza yardımcı olacaktır. Eğer özelleştirme seçenekleri görünmüyorsa veya sorun devam ediyorsa, cihaz modelinizi belirtmekte fayda var.