Tab s9FE yi ders ve film için kullanıyorum 2 gün gidiyor günlük derslerde parlaklık kısık ve ekran hiç kapanmıyor ortalama 4 saat ve filmlerede 3 saat vakit harcıyorum toplam 10 saat falan gidiyor gibi s telefonların tersine çok iyi bir pil performansı gösteriyor bence.

Samsung S9 Fe ve S25 Ultra kullanıyorum. Tableti sadece ders amaçla ve bazen de video izlemek amacıyla kullanıyorum. Şu 10 günlük final döneminde neredeyse tüm gün kullanmama rağmen bana mısın demedi tablet. S10 Fe'de bunun daha iyi olduğuna eminim.

O sebeple gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.

Samsung S9 Fe ve S25 Ultra kullanıyorum. Tableti sadece ders amaçla ve bazen de video izlemek amacıyla kullanıyorum. Şu 10 günlük final döneminde neredeyse tüm gün kullanmama rağmen bana mısın demedi tablet. S10 Fe'de bunun daha iyi olduğuna eminim.

O sebeple gönül rahatlığı ile kullanabilirsin.
Hocam yanıtınız için teşekkürler. S9 ya da S11 falan kullanan varsa onların yorumlarını da merak ediyorum. Çünkü S serisi telefonlarda pil çok tatmin etmeyebiliyor. Aynısı tabletlerde de var mı acaba? Yorumlara bakılırsa FE tablet kullanıcıları pil açısından memnun gibi.

Hocam yanıtınız için teşekkürler. S9 ya da S11 falan kullanan varsa onların yorumlarını da merak ediyorum. Çünkü S serisi telefonlarda pil çok tatmin etmeyebiliyor. Aynısı tabletlerde de var mı acaba? Yorumlara bakılırsa FE tablet kullanıcıları pil açısından memnun gibi.
Tab S* -kaçıncı seri hatırlamıyorum- kullanan arkadaşım da vardı, o da memnundu. Onu da ek olarak belirtebilirim size.

Çoğu kişi s serisi telefonların (özellikle düz modeller) bataryasının yeterli gelmediğinden bahsediyor. Aynı şey s serisi tabletler için de geçerli mi?

Yani demek istediğim örneğin S11 kullanan birisi ekran süresinin az olduğundan ve pilin yeterli gelmediğinden şikayet ediyor mu?
Samsung'un bazı a serisi telefonları s serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Aynı şey FE modeli tabletlerde geçerli mi? Misal S10 FE gibi. Umarım sorumu açıklayabilmişimdir. Uzun süredir s serisi tablet kullanan ya da FE serisi tablet kullanan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.

S serisi tabletler zaten tablet büyük olduğundan içindeki batarya kapasitesi tablete fazlasıyla yetiyor. Öyle telefonlar gibi değil. Çünkü telefonlarda normalden daha küçük batarya var. Tabletlerde batarya kapasitesi ideal.
Bu yüzden batarya sorunu yaşamazsın. Arkadaşlarda yanıtlamış zaten.

Çoğu kişi S serisi telefonların (özellikle düz modeller) bataryasının yeterli gelmediğinden bahsediyor. Aynı şey S serisi tabletler için de geçerli mi?

Yani demek istediğim örneğin S11 kullanan birisi ekran süresinin az olduğundan ve pilin yeterli gelmediğinden şikayet ediyor mu?
Samsung'un bazı A serisi telefonları S serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Aynı şey FE modeli tabletlerde geçerli mi? Misal S10 FE gibi. Umarım sorumu açıklayabilmişimdir. Uzun süredir S serisi tablet kullanan ya da FE serisi tablet kullanan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.

Tab S9'dan memnunum.
Yoğun kullanımda bile beni 2. güne, ortalama bir kullanımda 3. güne kadar çıkarıyor. Pil tasarrufu kapalı, parlaklık %50 veya daha aşağısı genelde.

A serisi kıyasına da ufaktan değineyim; QHD+ çözünürlükte S24 Ultra günümü rahat çıkarırken S25+ genel itibariyle desteksiz yapamıyor. A35 ve A36 ise standart şekilde günü çıkarıyor.
S25+'yı FHD+ çözünürlüğe düşürdüğümde A35 ve A36'yı geçiyor.

Sıralarsam:
  1. S24 Ultra
  2. S25+ (FHD+)
  3. A35/A36
  4. S25+ (QHD+)

S9U var animasyonlar kapalı 60hz ve güç tasarrufunda parlaklık yüzde 15de VLC + Samsung notes 6 saat görüyorum one ui7de, 6 da iken 8-10 saatim vardı 7de saçma sapan o ai bu ai falan özellikleri geldi tepkisellik azaldı imkanım olsa 6ya geri downgrade ederim.

S9U var animasyonlar kapalı 60hz ve güç tasarrufunda parlaklık yüzde 15de VLC + Samsung notes 6 saat görüyorum one ui7de, 6 da iken 8-10 saatim vardı 7de saçma sapan o ai bu ai falan özellikleri geldi tepkisellik azaldı imkanım olsa 6ya geri downgrade ederim.
One UI 8 mahvetti ya hep. 6'da falan mükemmeldi hocam. Keşke Samsung yoluyla downgrade edebilsek.

Tab S9'dan memnunum.
Yoğun kullanımda bile beni 2. güne, ortalama bir kullanımda 3. güne kadar çıkarıyor. Pil tasarrufu kapalı, parlaklık %50 veya daha aşağısı genelde.

A serisi kıyasına da ufaktan değineyim; QHD+ çözünürlükte S24 Ultra günümü rahat çıkarırken S25+ genel itibariyle desteksiz yapamıyor. A35 ve A36 ise standart şekilde günü çıkarıyor.
S25+'yı FHD+ çözünürlüğe düşürdüğümde A35 ve A36'yı geçiyor.

Sıralarsam:
  1. S24 Ultra
  2. S25+ (FHD+)
  3. A35/A36
  4. S25+ (QHD+)
Teşekkürler yanıtınız için.

Son düzenleyen: Moderatör: