Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Olağanüstü bir durum yok. Firma döviz ile aldıkları ürünleri ₺ ile satıyor üstüne bu parayı hiçbir şey yapmayıp faize yatırsa zaten %55 kazanıyorlar bunun üstüne ödemeleri gereken vergiler, çalışan maaşları ve diğer giderleri düşününce gayet adil bir fiyat. Düzgün içerik çıkartmayan Netflix'in bile 200₺'ye dayandığını düşünürsek.
Önceki yıllarda olduğu gibi içerikleri olsa bu zam oranını bence fazlasıyla hak ederdi. Ancak son yıllarda önemli organizasyonları bir bir rakip yayıncılarına kaybettiklerini düşününce pek akla mantıklı gelmiyor bence canlı organizasyonları açısından.
MisafirTerliği34
Yetkin
S Sport, S Sport 2 kanallarını izliyorsan TV+ platformunda da var. Kanal içeriği olarak daha zengin.
Blackraven
Üstün
Gençler meseleyi anlamadınız sanırım.
Ben yıllık almışım. Benden de para isteyecek gibi geldi sanki. E ben yıllık aldım senden. Ne hakla isteme şansın var?
Öyle bir para isteyemeyecekler. Aboneliğiniz bittiği zaman güncel fiyattan fiyatlandırılırsınız örneğin bende mart ayında 400₺'ye abone oldum gelecek mart ayında fiyat hangisiyle onunla devam edeceğim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Diğer LEGO Speed Champions Porsche GT3 RS (77239) | 984,30 TL
- Caner Uncu
-
-