6ODRA

Uzman
Makaleler
1
Oyunu sen son oynadığımda R5 5500 & RX7600 sistemim vardı 1 yıl oldu herhâlde, grafiği düşürsem de yükseltsem de 40-50 FPS veriyordu. Şimdi 5700X & 9070 sistem var, oyun illaki performans güncellemeleri almıştır.
Bir de oyun FPS olunca, ben oyunun akıcı olmasını isterim zira fare hareketlerinin ağır olması insanı bunaltıyor adamakıllı aiming yapamıyorsun bile. Oyun en az 75 FPS verebilecek durum da mı?

70-80 fps lerde alırsın tahminem bide oyun optimizasyonu hala iyi değil bazı baglar var ve safe zona bazı yerlerde ciddi fps sorunu var

Oyunu sen son oynadığımda R5 5500 & RX7600 sistemim vardı 1 yıl oldu herhâlde, grafiği düşürsem de yükseltsem de 40-50 FPS veriyordu. Şimdi 5700X & 9070 sistem var, oyun illaki performans güncellemeleri almıştır.
Bir de oyun FPS olunca, ben oyunun akıcı olmasını isterim zira fare hareketlerinin ağır olması insanı bunaltıyor adamakıllı aiming yapamıyorsun bile. Oyun en az 75 FPS verebilecek durum da mı?

Bence değil FPS olarak demiyorum oyun teknik olarak çok kötü, Engine Update gelecek yakında onu beklemek gerekiyor, teknik tarafa çok takılmıyorsan oynarsın ama Unreal Engine 5 ile yapılan en kötü oyunlardan birisi bana göre.

Oyuna mı geliyor genel olarak Unreal Engine'ye mi Update gelecek?

Optimizasyonu çok leş bir oyun bence çok da FPS değişmeycektir şimdi de en fazla 5 FPS daha fazla alırsın ama istersen bir dene belki daha da artmış bile olabilir.

Sisteme göre değişir ben 9700X + 4070 + 32 GB 6200 CL28 RAM ile oynuyorum sıfır kasma. 180-220 arası FPS alıyorum. 1080p de. 2K da ise 30 FPS düşüyor sadece.

DLSS4 + frame gen açık şekilde. Akıcı şekilde oynanıyor oyunda FPS'den ziyade birkaç bug problemi var.

İşlemci iyi ise sorun yok.

Bu zamana kadar ilk çıktığından bu yana 4 kere bitirdim oyunu her sonu gördüm.

Ek olarak yeni son gelen patch ile performans çok iyileşti ayrıca eskisi gibi frame gen açınca input lag da artmıyor yağ gibi kayıyor mouse. O dediğin fare yavaş çalışması yok. Tekrar belirtmek gerekirse işlemci çok önemli bu oyunda. Kalabalık mekanlarda büyük alanlarda hep işlemciye bağlı FPS değişiyor.

Son düzenleme: