Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
DLC ve modlar ile oyun dâhâ da düzelir ama yine de boyut gereksinimi çok fazla gözüküyor.
murim
Uzman
DLC ve modlar ile oyun dâhâ da düzelir ama yine de boyut gereksinimi çok fazla gözüküyor.
Sanırım adamlar oyunu baştan yaptı umarım save dosyası patlamaz.
Gerçek mi? Oyunu baştan mı yaptılar?
murim
Uzman
Oyunu ilk yüklediğimde 86 GB dı sanırım veya 90 larda bir şeydi şimdi güncelleme geldi 110 GB :d
- Makaleler
- 1
Kaplamalara, dokulara ayar çekmişlerdir.Sanırım adamlar oyunu baştan yaptı umarım save dosyası patlamaz.
Silah ve modifikasyon çeşitliliğine bakmadım ama en son 77 silah var diyorlardı oyuna, o harita için az bence bu sayı.
Muhtemelen DLC çıkartıp harita ve silah eklerler ileride.
Hayır 150 küsür GB indirme yapmıştık ilk başta.Oyunu ilk yüklediğimde 86 GB dı sanırım veya 90 larda bir şeydi şimdi güncelleme geldi 110 GB :d
murim
Uzman
Kaplamalara, dokulara ayar çekmişlerdir.
Silah ve modifikasyon çeşitliliğine bakmadım ama en son 77 silah var diyorlardı oyuna, o harita için az bence bu sayı.
Muhtemelen DLC çıkartıp harita ve silah eklerler ileride.
Büyük ihtimal bazı yerler var çünkü sisli DLC'lik oralar belli. Ama en sinir olduğum bug, elimde silahla giderken birden elimdeki silahı çantama atıyor, elime kırık silah veriyordu.
O zaman ana menü dışında her şeyi düzeltmişler sanırım xd. Umarım düzelir ya indiriyorum bakalım.
- Makaleler
- 7
Güncelleme Notları:
store.steampowered.com
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl - Major Patch 1.1 is here! - Steam Haberleri
Over 1,800 fixes and adjustments, including the first iteration of A-Life fixes.
- Makaleler
- 1
1 sene sonra satışlar falan düşünce DLC sunarlar oyuna. Modlar falan da çoğalınca oyun adam olur.Büyük ihtimal bazı yerler var çünkü sisli DLC'lik oralar belli.
Çoğu hatayı düzeltmişler, şimdi oyunu yeniden girip denemesi kaldı size.Ama en sinir olduğum bug, elimde silahla giderken birden elimdeki silahı çantama atıyor, elime kırık silah veriyordu.onu düzeltseler iyi olur deli oluyordum o buga
![]()