Steam S.T.A.L.K.E.R.. Serisi %75'e kadar indirimde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BurakBirinci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 516

BurakBirinci

Üstün
Makaleler
15
S.T.A.L.K.E.R.. Serisinin yeni oyunu çıkana kadar oynamanızı tavsiye ederim. Hikayeli, gerilim, korku, FPS ve açık dünya temasına sahip bir oyundur. Bu türlerden bir tanesini bile arıyorsanız bu oyunu kesinlikle tavsiye ederim.

İndirim 11 Mart'ta bitecektir.

Bağlantıya tıklayarak mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde yine indirime girmişti yanılmıyorsam. Alın, oynayın. Clear Sky hariç Shadow of Chernobyl ve Call of Pripyat oynanılabilecek cinsten. Kaçırılmaması gereken bir indirim daha.

Geçenlerde yine indirime girmişti yanılmıyorsam. Alın, oynayın. Clear Sky hariç Shadow of Chernobyl ve Call of Pripyat oynanılabilecek cinsten. Kaçırılmaması gereken bir indirim daha.
Bir tanesini almak istesem hangisini almamı önerirsiniz?

Ayrıca bu oyun serisine daha önce rast geldim fakat ne olduğunu, amacının ne olduğunu tam anlayamadım. Oyunun amacını bir cümleyle açıklar mısınız size zahmet?

Oyun post-apokaliptik temaya sahip bir hayatta kalma FPS oyunu diyeyim kısaca. Oyun Pripyat ve çevresinde geçen bir oyun. Yani Çernobil’le bayağı bir bağlantısı var bu oyunun.

Oyun post-apokaliptik temaya sahip bir hayatta kalma FPS oyunu diyeyim kısaca. Oyun Pripyat ve çevresinde geçen bir oyun. Yani Çernobil’le bayağı bir bağlantısı var bu oyunun.
Sağolun hocam, birini almak istesem hangisini almamı önerirsiniz?

Sağolun hocam, birini almak istesem hangisini almamı önerirsiniz?
Shadow of Chernobyl’i veya Call of Pripyat’ı almanızı öneririm. Clear Sky’ı almayın. Çünkü duyduğum kadarıyla oyunda ciddi bir atmosfer eksikliği var mış. Başka sorunlar da var galiba ama bilmiyorum.

Sağolasın hocam.

Çok eski olduğu için sarmadı beni iade etmiştim. S.T.A.L.K.E.R 2 bende var sabırsızlıkla bekliyorum Steam'den almıştım 345 TL'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…